Ιωάννα Παππά: Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα ηθοποιό!

Ιωάννα Παππά: Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα ηθοποιό!

Η Ιωάννα Παππά διανύει μια υπέροχη περίοδο στην προσωπική της ζωή, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η γνωστή ηθοποιός τα τελευταία τρία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Πάντο. Οι δύο τους είναι τρισευτυχισμένοι και ανυπομονούν να γνωρίσουν το μωρό τους, το πλάσμα που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Η ηθοποιός παρ’όλο που βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα συνεχίζει κανονικά τις παραστάσεις της στο θέατρο, καθώς έχει μεγάλη αδυναμία στη δουλειά της και κυρίως στο θέατρο. Το βράδυ της Τρίτης, η Ιωάννα μαζί με την κολλητή της, Θάλεια Ματίκα βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ύψωση 731» στο θέατρο Πορεία, στηρίζοντας έτσι τους πρωταγωνιστές.

Όπως θα δεις, η Ιωάννα φρόντισε να καλύψει την κοιλιά της με μια ζακέτα, καθώς θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFEήταν εκεί και απαθανάτισε τις δύο γυναίκες, οι οποίες πόζαραν χαμογελαστές στο φακό.

Ιωάννα Παππά: Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα ηθοποιό!Ιωάννα Παππά: Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα ηθοποιό!

Πηγή: tlife.gr