Τραγική ειρωνεία: Το «Μπέβερλι Χιλς» επιστρέφει την ώρα που ο «Ντίλαν» δίνει μάχη για τη ζωή του

Τραγική ειρωνεία: Το «Μπέβερλι Χιλς» επιστρέφει την ώρα που ο «Ντίλαν» δίνει μάχη για τη ζωή του

Η δημοφιλής εφηβική σειρά των 90s, η οποία έκανε τηλεοπτικούς σταρ μία σειρά από νέους ηθοποιούς, ανέθρεψε πολλές γενιές νεαρών θεατών στα δέκα χρόνια που βρισκόταν στον αέρα.

Ο λόγος για το «Beverly Hills 90210» ή όπως παιζόταν στην ελληνική τηλεόραση «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλλς» επιστρέφει ξανά, αυτήν την φορά όχι με reboot και νέους πρωταγωνιστές, αλλά με το αρχικό καστ της.

Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν όμως η παρέα των εφήβων και αργότερα νέων που γνωρίσαμε είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις μικρές μας οθόνες.

Και ενώ όλα έδειχναν να βρίσκονται στον δρόμο της επιστροφής ένα πρόβλημα στην υγεία ενός εκ των βασικών πρωταγωνιστών απειλεί την ίδια του τη ζωή.

Ο πρωταγωνιστής του «Μπέβερλι Χιλς» και του «Riverdale», Λιουκ Πέρι, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου 2019 στο σπίτι του σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ο 52χρονος Πέρι υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός είναι από τους λίγους που είχαν δηλώσει πως δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στην επιστροφή της σειράς και το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη έρχεται σαν τραγική ειρωνεία λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής της σειράς.