Ένας μικρός Θεός: Η ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για την εμφάνισή του μας κάνει να τον αγαπάμε λίγο περισσότερο

Ένας μικρός Θεός: Η ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για την εμφάνισή του μας κάνει να τον αγαπάμε λίγο περισσότερο

Ο σεφ και κριτής του MasterChef , Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έδωσε συνέντευξη στο popaganda.gr και μίλησε στη δημοσιογράφο Ζωή Παρασίδη για πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Σε μία από τις ερωτήσεις ο σεφ έπρεπε να απαντήσει για τον τίτλο του sex symbol που του αποδόθηκε από κάποιο άρθρο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αρνήθηκε τον τίτλο, προτίμησε να τον δώσει σε έναν από τους δύο άλλους κριτές του διαγωνισμού ενώ στην αποκάλυψε και ποιο μέλος του στενού του οικογενειακού κύκλου ανήκει στην ομάδα θαυμαστριών του Πάνου Ιωαννίδη.

Κάνεις αναζήτηση το όνομά σου στο Google;

Όταν μου στέλνουν σε μήνυμα αποσπάσματα από κείμενα που έχουν δημοσιευθεί μετά μπαίνω να δω περί τίνος πρόκειται.

Στην τελευταία αναζήτηση που έκανα με το όνομά σου υπάρχει άρθρο που εξηγεί γιατί είσαι το νέο sex symbol. 

Μου το έστειλαν. Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που το δημοσίευσαν, ήταν πολύ κολακευτικό και θέλω να τους κάνω και το τραπέζι, η αλήθεια είναι όμως ότι φαντασιώνομαι όλους αυτούς που είχαν αυτό τον τίτλο στα 90s και τα 00s να έχουν μαζευτεί σε ένα τραπέζι παίζοντας πόκερ, να κάνουν διάλειμμα, να διαβάζουν το άρθρο για μένα και γελάνε. Δεν νομίζω ότι μπορώ να εξυπηρετήσω κάποιον τέτοιο ρόλο, αρχικά δεν με ενδιαφέρει αλλά δεν μπορώ και λόγω εμφάνισης, να μου πεις για τον Σωτήρη και τον Πάνο να το καταλάβω.

Είμαι team Πάνος.

Και η μητέρα μου.

Αν αφήσουμε τον χαρακτηρισμό σου ως sex symbol, τουλάχιστον εγώ ακούω ότι όσοι σε παρακολουθούν θέλουν να σε βγάλουν έξω για μπύρες. Κι εσύ έχεις πει ότι δεν αντέχεις την πολυκοσμία στις εξόδους σου. 

Δεν είναι τωρινό φαινόμενο, ανέκαθεν δεν τη μπορούσα, οι συνήθειές μου είναι συγκεκριμένες όσον αφορά τις εξόδους. Για παράδειγμα, τα Feedέλ ανήκουν σε έναν όμιλο που περιλαμβάνει και νυχτερινά μαγαζιά διασκέδασης. Άλλοι θα θεωρούσαν προνόμιο να μπορείς να βρεις καλό τραπέζι σε μια μεγάλη πίστα, εγώ δεν έχω πάει ποτέ πέρα από μια κοπή πίτας. Τα στέκια μου είναι μπαράκια, πάω πολύ στον Αρχάγγελο, κάθομαι στη γωνία και λέμε τα νέα μου με τον ιδιοκτήτη, τον Σωτήρη, ακούγοντας τη μουσική του και πίνοντας το ποτό μου.

Πηγή: dailymedia.gr