Luke Perry: «Ράγισε καρδιές» το αντίο της «Μπρέντα» στον «Ντίλαν»

Luke Perry: «Ράγισε καρδιές» το αντίο της «Μπρέντα» στον «Ντίλαν»
Η «Μπρέντα» του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» ήταν τρελά ερωτευμένη με τον «Ντίλαν».

Ο χαμός του Luke Perry συγκλόνισε την Shannen Doherty καθώς ήταν αγαπημένος της φίλος και ένας από τους ανθρώπους που είχε δίπλα της όταν πάλευε με τον καρκίνο.

«Είμαι σε σοκ. Καταρρακωμένη από την απώλεια του φίλου μου. Έχω τόσες αναμνήσεις από τον Λουκ που με κάνουν να χαμογελάω και θα είναι για πάντα εντυπωμένες στην καρδιά και το μυαλό μου. Αγαπούσε την οικογένειά του. Ήταν περήφανος για τα παιδιά του.

Μου έδειχνε συχνά βίντεο. Υπάρχει ένα ιδιαίτερο είδος αγάπης που έχει ο ένας για τον άλλο όταν βιώναμε το ταξίδι που κάναμε στο 90210 και φυσικά στη ζωή. Ο Λουκ κι εγώ δουλεύαμε πάνω σε ιδέες για ένα σόου. Θέλαμε να δουλέψουμε ξανά μαζί, να δημιουργήσουμε κάτι ιδιαίτερο και γεμάτο νόημα για τους θαυμαστές μας σε αυτή τη φάση της ζωής μας.

Θα μου λείψει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο. Τον Φεβρουάριο, συναντηθήκαμε για μεσημεριανό. Διάλεξε εστιατόριο που επέτρεπε τα ζώα για το σκύλο του. Περπάτησα ως εκεί και τον αντίκρισα εκεί, να χαμογελά μαζί με την σκυλίτσα του την Πένι να είναι ξαπλωμένη κάτω από το τραπέζι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, και θα μου λείψει, ο Λουκ να με κοιτάζει με αυτό το χαμόγελο και να με αποκαλεί “Σαν”».

Πηγή: altsantiri.gr