Μετά το καλλιτεχνικό «διαζύγιο» με την Πάολα, σύννεφα και στον γάμο του Νότη Σφακιανάκη

Μετά το καλλιτεχνικό «διαζύγιο» με την Πάολα, σύννεφα και στον γάμο του Νότη Σφακιανάκη

Παρελθόν αποτελεί το νυχτερινό σχήμα με την Πάολα και του Νότη Σφακιανάκη μετά την αποχώρηση της τραγουδίστριας.

Αρχικά έγιναν αναφορές για έναν καβγά που είχαν οι δύο τραγουδιστές με αφορμή τα πάρτι που κάνει η τραγουδίστρια κάθε φορά στο καμαρίνι της μετά το τέλος της εμφάνισής της στην σκηνή.

Ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής στην «Φωλιά του Κούλου», η κόντρα των δύο καλλιτεχνών είχε ξεκινήσει από τις πρόβες και είχε συνεχιστεί και για άλλους λόγους.

Το καβγά των δύο καλλιτεχνών σχολίασε μάλιστα και η Ελένη Μενεγάκη, αναφέροντας πως πρέπει να έχει γίνει κάτι πολύ σοβαρό για να τα «σπάσουν» έτσι, καθώς και μία χορεύτρια από το team Σφακιανάκη η οποία τα «έχωσε» στην Πάολα.

Ωστόσο σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο Νότης Σφακιανάκης φαίνεται πως μένει μόνιμα σε σουίτα πάνω από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται και όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα όπου είχε αναφερθεί στην αρχή.

Σύμφωνα με την Espresso, ο τραγουδιστής ζει μόνιμα τους τελευταίους τρεις μήνες σε πολυτελές διαμέρισμα που άνηκε στην επιχείρηση και βρίσκεται ακριβώς πάνω από το καμαρίνι του.Όπως διαβάζουμε στο ίδιο δημοσίευμα, ο λόγος για τον οποίο συνεχίζει να παράμεινε εκεί παρά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων, είναι ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σύζυγο του Κίλι.

Οι δύο τους δεν επιθυμούν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική τους ζωή και σπάνια μιλάνε για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο τραγουδιστής δεν μένει στο διαμέρισμα για να μην οδηγεί ξημερώματα μέχρι την Βάρκιζα που είναι το σπίτι που, αλλά γιατί όπως φαίνεται υπάρχουν σύννεφα στο γάμο του.

Πηγή:iefimerida.gr