O πιο αγαπημένος κριτής του MasterChef απομυθοποιείται με δύο μόνο ατάκες

O πιο αγαπημένος κριτής του MasterChef απομυθοποιείται με δύο μόνο ατάκες

Οι κριτές του MasterChef έχουν και αυτή τη σεζόν την τιμητική τους.

Το ριάλιτι μαγειρικής εξακολουθεί να σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης, με τους Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Σωτήρη Κοντιζά να χαίρουν της εκτίμησης του κοινού.

Και μπορεί ο αγαπημένος τον γυναικών να είναι ο Ιωαννίδης, ο Κουτσόπουλος όμως κερδίζει συνεχώς έδαφος και μας κάνει α πιστεύουμε πως τελικά είναι ο πιο ενδιαφέρων τύπος από όλους.

Στη νέα του συνέντευξη στο «Down Town» Κύπρου, παραδέχεται πως ο όρος s e x symbol δεν του ταιριάζει. 

«Δεν είμαι ούτε star, ούτε s e x symbol. Τη διαδικασία του ‘MasterChef’ τη βιώνω ως μία παράπλευρη ενασχόλησή μου, πολύ ευχάριστη -γιατί όντως περνάμε πολύ καλά και μεταξύ μας, και με τους ανθρώπους απ’ το κανάλι και με την παραγωγή- οπότε δεν το ζούμε με τον ‘σκληρό’ τρόπο που ενδεχομένως να το βιώνει κάποιος άνθρωπος που η τηλεόραση είναι η βασική του δουλειά και πρέπει να υπάρχει σ’ αυτήν και του χρόνου και του παραχρόνου.

Εμείς, έχουμε ελευθερία κινήσεων και σίγουρα δεν μας αναγκάζει να εξυπηρετήσουμε τον ρόλο του ‘τηλεοπτικού ανθρώπου’, έτσι όπως καλούνται να κάνουν κάποιοι άλλοι κάτι, όμως, που μου είναι απολύτως σεβαστό», είπε χαρακτηριστικά.

O πιο αγαπημένος κριτής του MasterChef απομυθοποιείται με δύο μόνο ατάκες

Και το πιο απολαυστικό κομμάτι δεν έχει έρθει ακόμα. 

Στο People που κυκλοφορεί, αναφέρεται στα bonus που απολαμβάνει έχοντας αποκτήσει αναγνωρισιμότητα, τολμώντας να κάνει λόγο ακόμα και για… δωρεάν λουκάνικα!

«Ύστερα από την προβολή του τρέιλερ, εκτός από κάποιες κοπέλες που με χαιρετούσαν στον δρόμο, πήγα στον κρεοπώλη της γειτονιάς μου και μου έδωσε δύο λουκάνικα δώρο. Το δεύτερο παράδειγμα είναι όταν ύστερα από γύρισμα του MasterChefπήγα στη συναυλία του Αγγελάκα χωρίς να έχω βγάλει εισιτήριο. Ήταν sold out.

Όταν έφτασα στην είσοδο, τους είπα ‘Παιδιά ήρθα από την Αθήνα για να δω τον Αγγελάκα’, ενώ παράλληλα έβγαλα το πορτοφόλι μου για να πληρώσω. Ο άνθρωπος που ήταν στην είσοδο και προφανώς έβλεπε MasterChef, μου είπε ‘Κουτσόπουλε, πέρνα’. Αυτά!».

Μα πόσο υπέροχος;

Πηγή: dailymedia.gr