Δύσκολες στιγμές για την Εύη Θώδη

Δύσκολες στιγμές για την Εύη Θώδη

Η Εύη Θώδη περνάει δύσκολες στιγμές.

Τι συμβαίνει στη γνωστή τραγουδίστρια;

Η μητέρα της αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας της και ζει με οξυγόνο και τώρα μπορεί να μείνει στον δρόμο.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος της κάνει έξωση και μάλιστα της έκοψε το ρεύμα όπως αναφέρει η εφημερίδα «Μπαμ» για να την κάνει να φύγει πιο γρήγορα καθώς θέλει να τον νοικιάσει σε κάποιον άλλον. Η αδελφή της τραγουδίστριας Τίνα μίλησε στην εφημερίδα.

«Εδώ και λίγους μήνες ζούμε μία κόλαση. Ξαφνικά ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας στο Κουκάκι, αποφάσισε να πετάξει τρεις οικογένειες στον δρόμο, μαζί με τη μητέρα μου. Η μητέρα μου εδώ και πέντε χρόνια πληρώνει κανονικά τα ενοίκια κάθε μήνα. Ξαφνικά της ήρθε εξώδικο από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ζητάει όλοι οι ένοικοι να φύγουμε από τα σπίτια άμεσα. Το χειρότερο είναι ότι η μητέρα μου πήγε να πεθάνει.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατέβασε το ρεύμα και έσπασε τη βάνα με το νερό με αποτέλεσμα η άρρωστη μάνα μου να μην μπορεί αν ζήσει. Χρησιμοποιεί μάσκα οξυγόνου επειδή έχει προβλήματα με το αναπνευστικό και χωρίς ρεύμα και νερό θα πεθάνει. Καταγγείλαμε το περιστατικό στην αστυνομία και μας είπαν να του κάνουμε μήνυση. Είμαστε σε απόγνωση, η μητέρα μου μεγάλωσε εννιά παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα μέσα σε κακουχίες και σήμερα έχει φτάσει 79 ετών και την πετάνε στον δρόμο σαν σκυλί».

Πηγή: altsantiri.gr