Ο Γιώργος Παπαδάκης μιλά για πρώτη φορά για την Μπάγια Αντωνοπούλου (Vid)

Ο Γιώργος Παπαδάκης μιλά για πρώτη φορά για την Μπάγια Αντωνοπούλου (Vid)

Λίγο καιρό μετά την έναρξη της φετινής σεζόν η είδηση του καβγά της Μπάγιας Αντωνοπούλου με τον Γιώργο Παπαδάκη έσκασε σα βόμβα.

Η νεαρή δημοσιογράφος απουσίασε ξαφνικά από την εκπομπή γεγονός που προκάλεσε ερωτηματικά με τον παρουσιαστή να εξηγεί ότι πήρε λίγες μέρες άδεια. Οι φήμες θέλουν τον Γιώργο Παπαδάκη να κάνει παρατήρηση στην Μπάγια επειδή έπαιζε με το κινητό της την ώρα της εκπομπής.

Τελικά η νεαρή δημοσιογράφος δεν επέστρεψε ποτέ στην εκπομπή ενώ η συνεργασία της με το κανάλι λύθηκε.

Η ίδια όμως δεν έμεινε πολύ καιρό εκτός τηλεόρασης αφού συμφώνησε με τον ΣΚΑΪ παρουσιάζοντας μάλιστα την εκπομπή Survivor Πανόραμα. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά αφού η εκπομπή κόπηκε λόγω χαμηλών επιδόσεων.

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για το σκηνικό με την Μπάγια Αντωνοπούλου. Όπως σημείωσε δεν έχει τίποτα απολύτως ενώ τόνισε ότι χάρηκε που η Μπάγια άνοιξε τα φτερά της.

«Όχι, δεν θα απαντήσω γιατί έχει μιλήσει ένα κάρο κόσμος, όλοι έχουν μιλήσει εκτός από μένα και δεν πρόκειται να μιλήσω. Δεν υπάρχει εκπομπή που να μην μίλησαν. Άνθρωποι, οι οποίοι ούτε καν ξέρουν που είναι το στούντιο το τηλεοπτικό. Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, εγώ χαίρομαι που η Μπάγια άνοιξε τα φτερά της και κάνει την καριέρα της. Και της εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να πάει πάρα πολύ ψηλά. Βρεθήκαμε στο δρόμο, χαιρετηθήκαμε, φιληθήκαμε, την Παραμονή Χριστουγέννων» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Πηγή:dailymedia.gr