Η Άση Μπήλιου μίλησε για τον επί 27 χρόνια σύντροφό της και για τον λόγο που δεν έκαναν ένα παιδί

Η Άση Μπήλιου μίλησε για τον επί 27 χρόνια σύντροφό της και για τον λόγο που δεν έκαναν ένα παιδί

«Είμαστε 27 χρόνια μαζί και συγκατοικούμε από τον τρίτο μήνα της σχέσης. Από το ραδιόφωνο γνωριστήκαμε. Ήμουν ραδιοφωνικός παραγωγός, έκανα εκπομπή βράδυ 12 με 2 και τότε Ελεονώρα δεν είχαμε Facebook και Instagram, αλλά ούτε και Shazam γιατί αν υπήρχε μπορεί να μην γνωριζόμαστε γιατί έπαιζα ένα τραγούδι που του άρεσε πολύ και με πήρε τηλέφωνο να μάθει ποιο είναι. Ήταν ακροατής.

Πιάσαμε την κουβέντα για μουσική γιατί του αρέσει πολύ η μουσική και έτσι κάπως εξελίχθηκε το ειδύλλιο. Είναι περίεργο όταν έχεις με έναν άνθρωπο μιλήσει τόσους μήνες πριν προτού βρεθείς, έχει δημιουργηθεί μια οικειότητα μεταξύ μας και ήρθε και έδεσε. Θα είχαμε μεγάλα παιδιά τώρα αν κάναμε οικογένεια. Δεν απάντησα στην πρόταση γάμου.

Δεν ήταν πιεστικός να μου λέει κάθε τρεις και λίγο να παντρευτούμε, είδε ότι δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει και εκείνος δεν καιγόταν γιατί αν καιγόταν να κάνει ένα παιδί και να παντρευτεί θα το είχε κάνει. Νομίζω αν φοβόταν ότι θα με έχανε αν δε παντρευτούμε μπορεί να το ξαναέκανε, δεν του έδωσα όμως ούτε ένα λεπτό. Στην πραγματικότητα είναι αστείο η ιδέα του γάμου. Δεν ζεις σαν παντρεμένος όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια; Δεν ήταν για μένα προτεραιότητα ο γάμος, δεν ονειρεύτηκα ποτέ αυτή τη στιγμή.

Ονειρευόμουν πολύ όμως να έχω μια σχέση σαν τους γονείς μου και είναι μια χαρά. Για τη μητρότητα έπαιξαν ρόλο οι φοβίες μου. Ήταν πολύ δυνατές ούτε με ψυχοθεραπεία δεν έφευγε. Το σοκ για μένα ήταν η απώλεια των γονιών μου και δεν θα ήθελα ένα παιδί να βιώσει κάτι ανάλογο. Δεν το μετανιώνω. Δεν ξύπνησα ποτέ ένα πρωί και να πω γιατί δεν το έκανα; Το είχα συζητήσει με τον σύντροφο μου. Ήταν πολύ δυνατές οι φοβίες μου.»

Πηγή:altsantiri.gr