Γιώργος Γιαννόπουλος: Μεγάλωσα σε ένα χωριό ως ο αδερφός της ανάπηρης

Γιώργος Γιαννόπουλος: Μεγάλωσα σε ένα χωριό ως ο αδερφός της ανάπηρης

Ο ηθοποιός μίλησε για τις φοβίες και τον ρατσισμό που βίωσε λόγω της αδελφής του που γεννήθηκε σύνδρομο Down.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Γιώργος Γιαννόπουλος συγκλόνισε αποκαλύπτοντας πως πριν από λίγες εβδομάδες έφυγε από τη ζωή η αδερφή του η οποία έπασχε από σύνδρομο Down. 

Σε νέα συνέντευξη στο περιοδικό Full Life ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του αλλά και για το πώς βίωσε από μικρός την ιδιαιτερότητα της αδερφής του.

 “Είμαστε πέντε αγαπημένα αδέρφια που εισέπραξαν πολλή αγάπη από τους γονείς τους. Έχω μοναδικές εικόνες και μυρωδιές της παιδικής μου ηλικίας. Το ότι δεν έκανα δική μου οικογένεια, και το λέω για πρώτη φορά, ήταν ότι η μεγάλη μας αδερφή γεννήθηκε με σύνδρομο down. Ίσως να ήταν ο ανασταλτικός παράγων και ένας εσωτερικός φόβος στο να μην παντρευτεί κανένας μας εκτός από τον έναν αδερφό μου που έφερε στον κόσμο δυο παιδιά υγιέστατα.

Οι υπόλοιποι φοβόμασταν μη μας ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στην οικογένεια. Ακόμα και τώρα το ψάχνω πριν γίνω πατέρας. Μεγάλωνα σε ένα χωριό ως ο αδερφός της ανάπηρης. Εν τούτοις εγώ το μειονέκτημα το έκανα πλεονέκτημα! Πέρασα όλα μου τα χρόνια μαζί της χωρίς κανένα πρόβλημα”, ανέφερε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Πηγή:thetoc.gr