Ο Μάστορας για το πρόβλημα υγείας: Αν καταφέρω να περπατήσω στην ευθεία…

Ο Μάστορας για το πρόβλημα υγείας: Αν καταφέρω να περπατήσω στην ευθεία…

Μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του και το πόσο τον έχει ταρακουνήσει.

Ανησυχία στους φαν του Χρήστου Μάστορα και του συγκροτήματος Μέλισσες προκάλεσε η είδηση πως ακυρώνονται οι εμφανίσεις τους στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται λόγω προβλήματος υγείας του τραγουδιστή. Aρχικά έγινε γνωστό ότι ο νεαρός τραγουδιστής έπασχε από γρίπη.

Ωστόσο, το πρόβλημα της υγείας του είναι αρκετά πιο σοβαρό, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος μέσω ανάρτησης στο facebook.

Μετά, λοιπόν, από δύο συνεχόμενα σαββατοκύριακα που το νυχτερινό κέντρο μένει κλειστό λόγω της ασθένειας του Χρήστου Μάστορα, ο frontman του συγκροτήματος αποφάσισε να αποκαλύψει στους φαν του από τι πάσχει με ανακοίνωσή του στο facebook.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημά, αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από “Αιθουσαία Νευρωνίτιδα“.

«“ΑΝ”… Ωραία λέξη… Αινιγματική, κομψή, διπλωματική και πολλά άλλα.. Στην περίπτωση μου όμως σημαίνει Αιθουσαία Νευρωνίτιδα (ΑΝ).Google it! Έτσι απροειδοποίητα… Κι εκεί που νιώθεις παντοδύναμος, ανίκητος κι ωραίος κι όλες αυτές τις γλυκιές ψευδαισθήσεις της νιότης, σε σκουντάει η πραγματικότητα. Το σκούντημα είναι λίγο πιο δυνατό απ’αυτά που έχεις συνηθίσει γιατί τελικά είσαι πιο «μικρός» απ’ό,τι φανταζόσουν αλλά το μάθημα μεγάλο… Εν ολίγοις «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια γελάει ο Θεός», «υγεία πάνω απ’όλα» κι όλα αυτά τα κλισέ λέω να τα υιοθετήσω…

ΑΝ τρέχετε λοιπόν για πολλή ωρα στην αριστερή λωρίδα, τσεκάρετε που και που μήπως έχει ανάψει λαμπάκι για βενζίνη..

Από την επόμενη βδομάδα που θα μπορώ, πρώτα ο Μεγάλος βέβαια να περπατήσω σε ευθεία γραμμή ,τα λέμε στη BOXάρα μας το ΠΣ(29-30) και στο Barbarella μας την Κυριακή(31).

Θα έλεγα «αγάπη» αλλά τελικά «υγεία πάνω απ’όλα» my friends. ΧΜ», έγραψε προς τους φαν του ο Χρήστος Μάστορας.

Τι είναι η Αιθουσαία Νευρωνίτιδα

Η αιθουσαία νευρίτιδα είναι μία διαταραχή του αιθουσαίου νεύρου (το νεύρο που είναι υπεύθυνο για την ισορροπία μας) και προκύπτει από μια φλεγμονή που ερεθίζει το εσωτερικό αυτί και τα νεύρα που συνδέουν το εσωτερικό αυτί με τον εγκέφαλο. Αυτή η φλεγμονή διαταράσσει τη μετάδοση των πληροφοριών από το αυτί προς τον εγκέφαλο με  αποτέλεσμα ο ασθενής να νιώθει έντονο ίλιγγο, ζάλη, και αστάθεια. Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ο όρος που χρησιμοποιείται και αναφέρεται πλέον ως αιθουσαία νευρωνίτιδα και όχι αιθουσαία νευρίτιδα.

Πηγή:thetoc.gr