Πόπη Χατζηδημητρίου : Γιατί εγκατέλειψε την τηλεόραση- Το σοβαρο πρόβλημα υγείας

Πόπη Χατζηδημητρίου : Γιατί εγκατέλειψε την τηλεόραση- Το σοβαρο πρόβλημα υγείας

Η Πόπη Χατζηδημητρίου γύρισε την πλάτη στην τηλεόραση την εποχή που είχε φτάσει στην κορυφή της καριέρας της. Τώρα αποκαλύπτει τον λόγο της απόφασής της.

Η Πόπη…Χατζηπόπη της χιουμοριστικής εκπομπής, η Πόπη του Πρωινού, η Πόπη της ψυχαγωγίας, η Πόπη που αγάησε το τηλεοπτικό κοινό τη δεκαετία του ’90, όταν άνθιζε η ιδιωτική τηλέοραση. Η Πόπη Χατζηδημητρίου αποφάσε και εν μία νυκτί τα άφησε όλα χωρίς ποτέ κανένας να καταλάβει τους πραγματικούς λόγους που συνέβη, μιας και ζούσε την απόλυτη επιτυχία.

«Έφυγα στο πικ της καριέρας μου γιατί αισθάνθηκα ότι ήμουν μέσα σε ένα πράγμα που δεν ήταν μόνο η τηλεόραση αλλά όλη η Ελληνική πραγματικότητα που ήταν λίγο “έχω και χρυσό δόντι, θέλεις να γίνουμε φίλοι;”.  Δηλαδή, έπρεπε να δείχνεις το ρολόι σου, την τσάντα σου για να έχει φίλους, αγαπημένους και έρωτες. Εκεί χαλάστηκα πάρα πολύ. Δεν μου άρεσε το κλίμα, είμαι από άλλη σφαίρα», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο Happy Day.

Άραγε, θα μπορούσε να είναι σήμερα στην τηλεόραση; Η ίδια λέει:«Θέλω να μην έχω σφιγμένο στομάχι. Θέλω να κοιμάμαι ωραία. Θέλω να ξυπνάω ωραία. Δεν έχω μετανιώσει που δεν είμαι στην τηλεόραση».

Εκτός των τηλεοτπικών η Πόπη Χατζηδημητρίου μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Δείτε όλα όσα είπε:

https://www.youtube.com/watch?v=WjYtN8Avn_E
Πηγή: thetoc.gr