Το ψευδώνυμο που έδωσαν οι υπάλληλοι του παλατιού στην Μέγκαν Μαρκλ και εξοργίζει τον Χάρι

Το ψευδώνυμο που έδωσαν οι υπάλληλοι του παλατιού στην Μέγκαν Μαρκλ και εξοργίζει τον Χάρι

Ενώ οι συνεργάτες του νεαρού πριγκιπικού ζεύγους της Μεγάλης Βρετανίας, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι παραιτούνται ο ένας πίσω από τον άλλο, κάποιοι άλλοι παραμένουν δε, κάνουν… αντίσταση δε, βγάζοντάς της παρατσούκλια.

Ετσι, μετά το «δύσκολη δούκισσα», το «δικτατορική Μέγκαν» και άλλα παρόμοια, τώρα, υπάλληλοι του παλατιού, αναφέρονται στην Μέγκαν Μαρκλ ως η «εγώ κερδίζω» ή η «εγώ επωφελούμαι».

Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι.Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι.

Ο πρώην βοηθός της βασίλισσας Ελισάβετ Ντίκι Αρμπιτερ ισχυρίζεται ότι αυτό είναι σίγουρα κάτι που εξοργίζει και αναστατώνει τον πρίγκιπα Χάρι. «Σίγουρα θα θέλει να προστατέψει την Μέγκαν Μαρκλ».

«Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται σε μια περίεργη στιγμή, είναι υπό μετακόμιση από το παλάτι του Κένσικτον στο Φρόγκμορ Κότατζ», λέει ακόμη ο πρώην συνεργάτης της βασίλισσας Ελισάβετ, θέλοντας να τονίσει ότι το ζευγάρι βρίσκεται υπό πίεση για έναν ακόμη λόγο, πέρα από το γεγονός ότι περιμένουν από μέρα σε μέρα το παιδί τους, το νέο βασιλικό μωρό και ταυτόχρονα έχουν να αντιμετωπίσουν όλα όσα ακούγονται και γράφονται για τη συμπεριφορά της Μέγκαν Μαρκλ αλλά και τους καβγάδες εντός του παλατιού.

Πηγή: iefimerida.gr