Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την γειτόνισσά της Βάσω Λασκαράκη

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την γειτόνισσά της Βάσω Λασκαράκη

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, η οποία παρεμπιπτόντως εντυπωσίασε με την εμφάνισή της σε επίδειξη μόδας το βράδυ της Κυριακής, καλωσόρισε την ηθοποιό στο πλατό της εκπομπής της και προχώρησε σε… αποκαλύψεις.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν δεν δίστασε να αποκαλύψει στους τηλεθεατές πως είναι γειτόνισσες με την Βάσω Λασκαράκη και τον σύντροφό της Λευτέρη Σουλτάτο, καθώς η ηθοποιός ζει μόλις 2,5 στενά πιο κάτω από την παρουσιάστρια.

Μετά την αποκάλυψη πως τα σπίτια τους μάλιστα είναι πολύ κοντά, η παρουσιάστρια μάλιστα δεν δίστασε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις.

«Μιλάμε τόση ώρα με την Βάσω, λέμε διάφορα πράγματα και μαθαίνω ότι στο σπίτι της σερβίρουν 7 διαφορετικά φαγητά την ημέρα και καλούν φίλους. Της λέω έχουμε 2,5 στενά διαφορά, δεν υπάρχει πιο κοντινό σπίτι στο δικό μου. Αν είναι περνάμε και με μια φόρμα να δούμε και εμείς τι κάνετε μέσα σε αυτό το σπίτι», είπε η Ελένη Μενεγάκη προσθέτοντας πως θέλει και εκείνη να δοκιμάσει τις λιχουδιές τους.

«Αν κάποιο βράδυ σας χτυπήσει καμιά πόρτα και δεν περιμένετε κανέναν, θα είναι η γειτόνισσά σου η οποία είναι πάντα έτοιμη για νόστιμες λιχουδιές», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Πηγή:  iefimerida.gr