Το δημόσιο “κατηγορώ” της Κατερίνας Καινούργιου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το δημόσιο “κατηγορώ” της Κατερίνας Καινούργιου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε κάποιες απόψεις της για το μοντέλο και τις φήμες για την προσωπική της ζωή.

Μία ημέρα μετά το Madwalk 2019, και όπως ήταν λογικό η εκπομπή «Ευτυχείτε» δεν θα μπορούσε να μην προβάλει ένα συγκεντρωτικό video από τη βραδιά που είχε παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έκλεισε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στη σκηνή. You see what they did there; Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνος Αργυρός φημολογείται ότι είναι μαζί εδώ και μήνες και ακόμα και χθες τόσο εκείνη όσο και ο Κωνσταντινος απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις για την προσωπική τους ζωή. Μάλιστα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αν και ρωτήθηκε για τη συνάντησή τους στη σκηνή απάντησε με υποννοούμενα, κάτι που πολύ εκνεύρισε την Κατερίνα Καινούργιου.

«Θα πω κάτι για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τώρα είναι λίγο βαρύ αυτό που θα πω. Την άποψη μου λέω έτσι, δεν με έχει φιμώσει κανείς», ξεκίνησε να λέει η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε: «Εγώ αν ήμουν Κωνσταντίνος Αργυρός, θα είχα θυμώσει μαζί της. Όλο αυτό που βλέπω, τόσα δημοσιεύματα… Διάβαζα το σαββατοκύριακο εφημερίδες και είναι παντού Ηλιάνα – Αργυρός. Κάπως το χει πυροδοτήσει παιδιά, γιατί δεν το σταματάει κιόλας. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, είναι ένας άνθρωπος που δε μιλάει ποτέ για την ζωή του, δεν κάνει δηλώσεις… όλο αυτό είναι too much. Δεν ξέρω αν κάποιος την συμβουλεύει να το κάνει αυτό αλλά αυτή την στιγμή ασχολούνται όλοι με την Ηλιάνα και τον Αργυρό και ο Αργυρός ο καημένος δεν λέει τίποτα. Δεν ξέρω είναι μαζί δεν είναι, αλλά επειδή τον αγαπάω τον Κωνσταντίνο είναι φίλος μου, προστάτευσέ τον λίγο…».


Πάντως ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατά τη διάρκεια του Madwalk αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες. «Ήταν υπέροχη η Ηλιάνα τώρα που την είδα. Μπράβο της. Συγχαρητήρια. Ήταν πολύ καλή σε αυτό που έκανε», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ενώ για τις νέες φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με ένα άλλο μοντέλο, την Αλεξάνδρα απάντησε: «Δεν έχω προλάβει γιατί ήμουν στις πρόβες. Δεν μου έχουν πει τίποτα. Ήμουν από το μεσημέρι εδώ. Τα διαβάζω όλα αλλά θα τα διαβάσω αύριο. Μέχρι εκεί θέλω να πω». Και η σιωπή, τα υπονοούμενα και τα «μιλάς με γρίφους γέροντα» όπως βλέπεις δεν ισχύουν μόνο για την Ηλιάνα αλλά και για τον Κωνσταντίνο.

Πηγή: ladylike.gr