Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Κατηγορούνται για υποκλοπή

Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Κατηγορούνται για υποκλοπή

Λίγο αργά έμαθαν ότι το όνομα του λογαριασμού τους στο Instagram χρησιμοποιείται αλλού…

Τους πήρε μονάχα 5 ώρες και 45 λεπτά για να κερδίσουν τους προκατόχους του ρεκόρ τον Kang Daniel και τον Πάπα Φραγκίσκο.

Ο λόγος, βέβαια, για τον Χάρι και τη Μέγκαν και το νέο τους λογαριασμό στο Instagram @SussexRoyal που έκανε ο ντεμπούτο του πριν μερικές μέρες και να ανακοινώνεται αρχικά από όλους τους υπόλοιπους λογαριασμούς που διατηρεί η ευρύτερη βασιλική οικογένεια. Ο λογαριασμός είχε τόσο μεγάλο λανσάρισμα που έσπασε το ρεκόρ Guinness φθάνοντας γρηγορότερα από οποιονδήποτε άλλον τους 1 εκατομμύριο ακολούθους.

Τα άσχημα νέα όμως δεν άργησαν να έρθουν και να χαλάσουν την ευτυχία τηςΜέγκαν και του Χάρι. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμά της Page Six, το username @SussexRoyal χρησιμοποιούσε εδώ και καιρό ο χρήστης του Instagram Kevin Keiley ο οποίος υποστήριζε με το προφίλ αυτό την ομάδα soccer Reading FC, οι οποίοι έχουν το παρατσούκλι Royals.

Ο Kevin μίλησε στο Radio 1 Newsbeat και εξήγησε πως μέσα σε ένα βράδυ του «έκλεψαν» το username και το προφίλ του μετατράπηκε σε _royalsussex_ χωρίς κανείς να του ζητήσει την άδεια, όπως γίνεται συνήθως, και πιστεύει πως πρόκειται για καθαρή κλοπή από το Instagram ή τον ίδιο τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ που διέταξαν να έχουν αυτό το όνομα.

«Μου πήραν το προφίλ μου, δεν το ζήτησα, είχα τον λογαριασμό για χρόνια, είναι κάτι πολύ δυσάρεστο», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του. Το Instagram επιβεβαίωσε πως το όνομα είχε αλλάξει και εξήγησε στον Βρετανό δάσκαλο οδήγησης πως δεν πρόκειται για κλοπή, αφού το όνομα μπορεί να αλλάξει εάν το προφίλ είναι για καιρό ανενεργό ή αν γίνει επιβεβαίωση στοιχειών από κάποιον άλλο.

Πηγή:thetoc.gr