Λευτέρης Σουλτάτος: Αυτή είναι η πρώτη του σύζυγος (εικόνα)

Λευτέρης Σουλτάτος: Αυτή είναι η πρώτη του σύζυγος (εικόνα)

Η Βάσω Λασκαράκη παντρεύεται τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο, όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω της αναγγελίας του γάμου που δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα, ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει αναφερθεί ακόμη στο γεγονός, καθώς συνηθίζει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Την ώρα που γίνονται γνωστές λεπτομέρειες για τον γάμο της Βάσως Λασκαράκη, αρκετοί θέλουν να μάθουν περισσότερα για τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο.

Ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος, πριν τη σχέση του με την Βάσω Λασκαράκη, είχε κάνει ανοικτό γάμο με την τότε σύντροφό του Ελένη Γρηγοράκη, που ήταν κοσμικό γεγονός για το νησί.

Το δημοσίευμα του cretalive τότε σημείωνε:

«Την εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Γρηγοράκη παντρεύτηκε ο Πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων – Ζαχαροπλαστών Ν. Ηρακλείου Λευτέρης Σουλτάτος την περασμένη Παρασκευή παρουσία συγγενών και καλών φίλων.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου! Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι με το ζευγάρι και τους καλεσμένους να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι νιόπαντροι πήραν ευχές για το νέο τους ξεκίνημα από το Δ.Σ του Σωματείου, να τους εύχεται να έχουν μια υπέροχη κοινή ζωή γεμάτη χαμόγελα και χαρές».

Ο Λευτέρης Σουλτάτος με γαμπριάτικο κοστούμι και η Ελένη Γρηγοράκη με νυφικό.
Ο Λευτέρης Σουλτάτος στον πρώτο του γάμο με την Ελένη Γρηγοράκη

Πηγή: iefimerida.gr