Μαυρίδης vs Τανιμανίδη:Εγώ του έδωσα δανεικά για το World Party, με πίκρανε

Μαυρίδης vs Τανιμανίδη:Εγώ του έδωσα δανεικά για το World Party, με πίκρανε

«Ρε φίλε, την ψυχή μου έχω δώσει, αν μη τι άλλο πες “Ο Γιώργος μου έδωσε χρήματα”. Όταν ήσουν δύσκολα ήμουν δίπλα σου, πες το δεν είναι ντροπή».

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Μαυρίδης το βράδυ της Τρίτης. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής τα είπα όλα έξω από τα δόντια και αποκάλυψε τα πάντα για τη σχέση του με τον άλλοτε κολλητό του, Σάκη Τανιμανίδη.

Περιέγραψε όλη την πορεία που τον οδήγησε στην τηλεόραση, πώς γνωρίστηκε με τον Σάκη Τανιμανίδη και πώς γεννήθηκε το World Party, τι τον πίκρανε από τη σχέση και τη συνεργασία τους, αλλά και ποια ήταν η αιτία που έδωσε τέλος στη στενή φιλία αλλά και στην ταξιδιωτική τους εκπομπή.

«Γνώρισα τον Σάκη όταν με κάλεσε σε μια εκπομπή του. Η ιδέα για το World Party ανήκει στον Σάκη, σε εμένα και τον Θοδωρή. Όταν φτιάξαμε τον πιλότο για την εκπομπή, πληρώσαμε όλοι αλλά δεν προχώρησε. 

Μετά από αρκετά χρόνια, με βρήκε ο Σάκης και μου είπε ότι βρέθηκε μια άκρη για την ΕΡΤ3 με ελάχιστα χρήματα. Και είπαμε να το προχωρήσουμε. 

Μετά έκλεισε η ΕΡΤ, στη δεύτερη χρονιά στο ALPHA πάλι ήταν δύσκολα, δουλέψαμε πολύ, κουραστήκαμε πολύ… 

Δεν πρόκειται ποτέ να σου πω την αλήθεια για τον λόγο που σταμάτησε το World Party. 

Μια πικρία μου άφησε αυτή η ιστορία. Έγραφε στο τέλος της εκπομπής ότι είναι μια ιδέα του Σάκη. Ακυρώνεις δέκα ανθρώπους από πίσω. Δεν το κάνεις αυτό. 

Για να πεις ότι είσαι ο δημιουργός του concept σημαίνει ότι μας φώναξες, μας είπες τι θα κάνουμε, μας πληρώνεις στην ώρα μας και όλοι σε ακολουθούμε. 

Ετσι έγινε; Μαζί φτιάξαμε τον πιλότο, τον πληρώσαμε, στον χαρίσαμε, σε στηρίξαμε, δανεικά σου έδωσα. Ρε φίλες εντάξει, δουλέψαμε όλοι για αυτό το θέμα. 

Ρε φίλε, την ψυχή μου έχω δώσει, αν μη τι άλλο πες «Ο Γιώργος μου έδωσε χρήματα». Όταν ήσουν δύσκολα ήμουν δίπλα σου, πες το δεν είναι ντροπή. 

Προφανώς δεν μιλάμε, δεν είμαστε φίλοι… δεν είναι μια απόφαση δικιά μου». 

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης…

Πηγή:thetoc.gr