Η Ελισάβετ επιπλήττει γραπτώς την Κέιτ Μίντλετον για το μήκος της φούστας της

Η Ελισάβετ επιπλήττει γραπτώς την Κέιτ Μίντλετον για το μήκος της φούστας της

Σε αρκετές περιπτώσεις η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει δεχθεί επιπλήξεις από την βασίλισσα Ελισάβετ για τις ενδυματολογικές επιλογές της σε δημόσιες εμφανίσεις – Γιατί δεν ισχύει το ίδιο για την Μέγκαν Μαρκλ

Ο γάμος με τον δεύτερο στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας δεν είναι εύκολη υπόθεση για την «κοινή θνητή» Κέιτ Μίντλετον ακόμα και μετά από 8 χρόνια έγγαμου βίου. Η 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, παρά την προχωρημένη ηλικία της, έχει ακόμα λόγο για το ντύσιμο της συζύγου του εγγονού της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, αφού στο πρόσωπο της δούκισσας του Κέιμπριτζ βλέπει την μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας.

Έτσι, αν και για την Μέγκαν Μαρκλ, η «αειθαλής» μονάρχης, μπορεί να είναι πιο ελαστική, με δεδομένο πως η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, δεν προβλέπεται στο μέλλον να λάβει κάποιον ανώτερο τίτλο, πέρα από αυτόν της δούκισσας, που έλαβε μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, με την Κέιτ Μίντλετον η βασίλισσα Ελισάβετ εξαντλεί κάθε αυστηρότητα.

Σύμφωνα με την Βρετανίδα Άσλεϊ Πίρσον, δημοσιογράφο των celebrities και ειδική στη βασιλική οικογένεια, η Κέιτ Μίντλετον οφείλει να τηρεί αυστηρούς κανόνες στο ντύσιμό της και δεν είναι λίγες οι φορές που η μακροβιότερη μονάρχης στον κόσμο της στέλνει σημειώματα για να την επιπλήξει για τις ενδυματολογικές επιλογές της. Οι παρατηρήσεις της βασίλισσας αφορούν, συνήθως, το λάθος μήκος στις φούστες της δούκισσας ή το λάθος χρώμα στα καλσόν που επιλέγει να φορέσει η Κέιτ Μίντλετον σε δημόσιες εμφανίσεις της.

«Η Κέιτ Μίντλετον έχει ένα διαφορετικό σύνολο κανόνων και περιορισμών επειδή πρόκειται να γίνει βασίλισσα. Αυτή και η Μέγκαν δεν βρίσκονται στην ίδια πλευρά. Η Κέιτ Μίντλετον οφείλει να φορά τις φούστες της σε συγκεκριμένο μήκος. Η βασίλισσα φημολογείται πως συχνά στέλνει σημειώματα, αν δεν της αρέσει το μήκος ή ένα συγκεκριμένο σύνολο ή συγκεκριμένα χρώματα καλσόν», δήλωσε σε συνέντευξή της η Πίρσον.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο και το 2011 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μετά από μακροχρόνια σχέση, που ξεκίνησε το 2003. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον πρίγκιπα Γεώργιο 5 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 3 ετών και τον μόλις 11 μηνών πρίγκιπα Λούις.

Όταν ο Ουίλιαμ στεφθεί βασιλιάς η σύζυγός του δεν θα γίνει βασίλισσα, αλλά θα πάρει τον τίτλο «βασίλισσα σύζυγος» (Queen Consort), με μια τελετή στέψης λιγότερο εντυπωσιακή από εκείνη του βασιλιά, επειδή δεν είναι γεννημένη γαλαζοαίματη.

Πηγή: protothema.gr