Η σικ εμφάνιση της Kέιτ Μίντλετον την ημέρα των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ

Η σικ εμφάνιση της Kέιτ Μίντλετον την ημέρα των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ

Κάθε χρόνο, η 21η Απριλίου είναι μια ξεχωριστή ημέρα για την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Η «κεφαλή» της οικογένειας, η βασίλισσα Ελισάβετ, γιορτάζει τα γενέθλιά της και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι ένα γεγονός που ενώνει όλο το Παλάτι.

Ο φετινός εορτασμός των γενεθλίων της βασίλισσας -που κλείνει σήμερα τα 93 της χρόνια- συνέπεσε με την Κυριακή του Πάσχα (για τους Καθολικούς και τους Προτεστάντες): μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας έδωσαν το παρών στη λειτουργία στo παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor.

Σπάνια η βασίλισσα Ελισάβετ κάνει δημόσια εμφάνιση ανήμερα των γενεθλίων της, αλλά λόγω της σημαντικής θρησκευτικής γιορτής, δεν μπορούσε να λείπει από την πασχαλινή θεία λειτουργία.

Το παρών έδωσαν o πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Mίντλετον, ο πρίγκιπας Χάρι (σσ. η Μέγκαν Μαρκλ ήταν απούσα), καθώς και άλλα μέλη της οικογένειας.

Η παλτό-φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον είχε την υπογραφή Alexander McQueen.

H Δούκισσα του Κέιμπριτζ, επέλεξε μια άκρως ανοιξιάτικη απόχρωση: το baby blue. Ένα παστέλ χρώμα που εγγυάται elegant εμφανίσεις την άνοιξη.

Eνα γκρι καπέλο, clutch στην ίδια απόχρωση και suede γόβες συμπλήρωσαν το look της.

Με την συγκεκριμένη δημιουργία Alexander McQueen, η Kέιτ Μίντλετον είχε εμφανιστεί ξανά στο παρελθόν: συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην Αυστραλία το 2014.

Δείτε φωτογραφίες:

ΑP Images
ΑP Images
AP Images
AP Images
AP Images
AP Images
AP Images
AP Images
AP Images

Πηγή: bovary.gr