Δάκρυσε η Καραβάτου με τις δηλώσεις του Ετεοκλή Παύλου: «Άφωνη έχω μείνει»

Δάκρυσε η Καραβάτου με τις δηλώσεις του Ετεοκλή Παύλου: «Άφωνη έχω μείνει»

Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε στην κάμερα της «Φωλιά των Κου Κου» και στον Γιάννη Πουλόπουλο. Ο παραολυμπιονίκης αναφέρθηκε αρχικά στις πρώτες στιγμές που έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς, ενώ μίλησε ανοιχτά και για την αγάπη του για την Ελένη Χατζίδου -η οποία αποκάλυψε στο Instagram το φύλο του μωρού που περιμένουν.

«Έμαθα ότι θα γίνω μπαμπάς, όταν ήμασταν σε ένα νοσοκομείο στην Καλαμάτα. Είχαμε άγχος για το τι είχε η Ελένη, δεν ξέραμε και πονούσε πολύ… Με το που βγαίνει η γιατρός και την βλέπω μέσα στο χαμόγελο και μου λέει “Με το καλό…”, είχα ένα χαμόγελο μέχρι εδώ πάνω, δεν το πίστευα!»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφαση τους να γίνουν γονείς τόσο νωρίς:

«Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για έναν άντρα από το να είναι λιγόψυχος και να φοβάται. Εγώ γνώρισα την γυναίκα που ήθελα να περάσω όλη μου την ζωή μαζί και ήμουν έτοιμος από την αρχή να της προσφέρω τα πάντα. Ο έρωτάς μου με την Ελένη, ήταν κεραυνοβόλος… πιο κεραυνοβόλος δεν γίνεται! Μπήκα στο γυμναστήριο, την είδα που έκανε διάδρομο, θυμάμαι μέχρι και τι φορούσε ακριβώς την πρώτη ημέρα που την είδα. Για εμένα η γυναίκα μου είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.» Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο γάμος τους θα γίνει τον Ιούνιο.

Μετά το τέλος της συνέντευξης, η Κατερίνα Καραβάτου ήταν πολύ συγκινημένη από τον έρωτα και τα λόγια του Ετεοκλή Παύλου και είπε: «Τώρα με συγχωρείς, εγώ τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανά ακούσει ποτέ. Με συγκινεί πάρα πολύ. Άφωνη έχω μείνει.»

Πηγή: peoplegreece.com