“Πάγωσε” η Πάολα μόλις είδε ποια της μιλούσε στο βίντεο! «Είναι όντως; Δεν το πιστεύω…»

“Πάγωσε” η Πάολα μόλις είδε ποια της μιλούσε στο βίντεο! «Είναι όντως; Δεν το πιστεύω…»

Η έκπληξη στον αέρα του Βινυλίου που άφησε τη γνωστή τραγουδίστρια άναυδη!

Μια απίθανη έκπληξη είχε ετοιμάσει ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του στην Πάολα, την οποία φιλοξένησαν το βράδυ της Τρίτης στο Βινύλιο. Ο γνωστός παρουσιαστής την ρώτησε «είναι η ερμηνεύτρια, η τραγουδίστρια, η Πάολα. Αν δεν έκανες αυτό που έκανες σήμερα, ποια ήταν η μεγάλη σου αγάπη; Ποιος ήταν ο άλλος δρόμος που θα είχες ακολουθήσει;».

«Ήθελα να ασχοληθώ με τον αθλητισμό. Αγαπούσα από μικρή την ενόργανη γυμναστική και αν μπορώ να πω πως είχα κάποιο είδωλο σαν παιδάκι, αυτή ήταν η Νάντια Κομανέτσι», είπε η Πάολα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Αντώνης Κανάκης της είπε να κοιτάξει την οθόνη και να δει το βίντεο.

Η Νάντια Κομανέτσι, λοιπόν, εμφανίστηκε στην οθόνη και έστειλε το δικό της μήνυμα στην Πάολα, με την τραγουδίστρια να έχει μείνει άναυδη.

«Δεν άκουσα τίποτα, δεν διάβασα τίποτα! Είναι όντως; Είναι φίλη σας; Δεν το πιστεύει κανείς νομίζω αυτό. Εγώ δεν το πιστεύω ακόμα, θα το δω μετά; Προσπαθούσα να καταλάβω αν ήταν όντως αυτή ή αν μου κάνετε πλάκα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε η Πάολα.

Πηγή: zappit.gr