Ο Διονύσης Αλέρτας παίρνει θέση για τις καταγγελίες κατά σεφ: Από την πρακτική έφυγα με εγκαύματα και ένα δάχτυλο μικρότερο από κόψιμο

Ο Διονύσης Αλέρτας παίρνει θέση για τις καταγγελίες κατά σεφ: Από την πρακτική έφυγα με εγκαύματα και ένα δάχτυλο μικρότερο από κόψιμο

Σχόλιο για την καταγγελία περί βασανιστηρίων στο εστιατόριο του Εκτορα Μποτρίνι κάνει ο Διονύσης Αλέρτας.

Ο pastry chef, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, αναφέρεται στο σάλο που έχει προκληθεί μετά τις καταγγελίες 19χρονου μαθητευόμενου μάγειρα για επιθέσεις με καυτό λάδι και εγκαύματα με μαγειρικά εργαλεία από τον υπεύθυνο της κουζίνας. Οι ισχυρισμοί του νεαρού διαψεύστηκαν τόσο από τον Εκτορα Μποτρίνι, όσο και από τον αρχειμάγειρα του εστιατορίου Ηλία Σκουλά.

O αρχιμάγειρας του Μποτρίνι, Ηλίας Σκουλάς, απαντά με μια μακροσκελή ανάρτηση στις καταγγελίες για βασανιστήρια στην κουζίνα του

Η ανάρτηση του Διονύση Αλέρτα για την υπόθεση με τις καταγγελίες σε βάρος αρχιμάγειρα σε εστιατόριο του Μποτρίνι

«Στην πρώτη πρακτική μου σαν μάγειρας (2 χρόνια ήμουν ήδη βοηθός σε ζαχαροπλαστείο), έφυγα με εγκαύματα στα χέρια από τα λάδια που έσκαγαν από τα τηγάνια, εγκαύματα από τις μαντεμένιες κατσαρόλες που έμπαιναν στους φούρνους, ένα δάχτυλο μικρότερο από κόψιμο στη ζαμπονομηχανή και κοψίματα βαθιά από μαχαίρια. Αλλά εμείς ήμασταν άτυχοι γιατί ούτε το επάγγελμα είχε γίνει τόσο γνωστό λόγο τηλεόρασης, αλλά δεν υπήρχε και το λαϊκό δικαστήριο του FB και τα τόσα site να ασχοληθούν μαζί μας… Η επαγγελματική εστίαση δεν είναι MasterChef και μοντάζ», έγραψε ο Διονύσης Αλέρτας.

Πηγή: iefimerida.gr