Η Ελένη Κοκκίδου μίλησε για το παιδί της Κλέλιας Ρένεση! Η αμήχανη στιγμή

Η Ελένη Κοκκίδου μίλησε για το παιδί της Κλέλιας Ρένεση! Η αμήχανη στιγμή

Τι είπε η ηθοποιός για την εγκυμοσύνη και το μωρό της Κλέλιας Ρένεση;

Η Ελένη Κοκκίδου ή αλλιώς η «Βουλίτσα» από την αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο πλατό της εκπομπής Alpha Παντού. Μετά την προβολή ενός τρέιλερ για τη σειρά, η Βίκυ Χαντζή άδραξε την ευκαιρία να ρωτήσει την ηθοποιό για το παιδί της Κλέλιας Ρένεση.

«Είδα και την Κλέλια Ρένεση. Ζήσατε φέτος και μια εγκυμοσύνη…», παρατήρησε η δημοσιογράφος και η Ελένη Κοκκίδου απάντησε: «Βέβαια, όλοι μαζί τη ζήσαμε. Και τώρα ζούμε το μωρό. Χθες είχαμε τη φωτογράφιση για τα καινούρια επεισόδια και έφερε και το μωρό της μαζί. Και τρελαθήκαμε! Είναι μία κούκλα! όποτε έχει γύρισμα η Κλέλια θα την βλέπουμε. Είναι το παιδί μας».

Η επόμενη ερώτηση, ωστόσο, προκάλεσε μια μικρή συγκίνηση στην ηθοποιό. «Χτύπησε ποτέ για σένα αυτό το καμπανάκι της μητρότητας; Και αν χτύπησε το άκουσες ή συνειδητά έκλεισες τ’ αφτιά;», ρώτησε η Βίκυ Χατζή. «Βεβαίως και χτύπησε. Ήθελα να κάνω παιδιά, προσπάθησα, αλλά είχα ένα πρόβλημα γυναικολογικό και δεν μπόρεσα τότε…», απάντησε η «Βουλίτσα» δημιουργώντας μια σχετική αμηχανία στο τραπέζι.

Η Ελένη Κοκκίδου και η Κλέλια Ρένεση θα πρωταγωνιστήσουν και τον επόμενο κύκλο της σειράς που θα βγει στον αέρα τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: zappit.gr