Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Τον βρήκε νεκρό η κόρη του

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Τον βρήκε νεκρό η κόρη του
ÐÝèáíå ôá îçìåñþìáôá óôïóðßôé ôïõ óôï ÐÞëéï,ï ôñáãïõäïðïéüò ËáõñÝíôçò Ìá÷áéñßôóáò, ÄåèôÝñá 9 Óåðôåìâñßïõ 2019 (EUROKINISSI/ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÅÓ ÁÑ×ÅÉÏÕ)

Τι λένε οι συντοπίτες του που βρέθηκαν μαζί του τις προηγούμενες μέρες

Ο αιφνίδιος θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, σε ηλικία 63 ετών, σοκάρει και γεμίζει θλίψη την ελληνική μουσική σκηνή στην οποία άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του.

Τον τραγουδοποιό βρήκε νεκρό η κόρη του που ειδοποίησε στις 4:30 το ΕΚΑΒ. Αμέσως εστάλη κινητή μονάδα με γιατρό, ο οποίος ουσιαστικά διαπίστωσε ότι ο τραγουδοποιός ήταν ήδη νεκρός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση bypass.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο magnesianews.gr κάτοικοι του Αλμυρού, που βρέθηκαν μαζί του τις τελευταίες ημέρες, ο Λαυρέντης ήταν χαρούμενος και ευδιάθετος και ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι συντοπίτες του, τόσο στον ίδιο, όσο και στον Νίκο Πορτοκάλογλου, την περασμένη Παρασκευή στη μεγάλη συναυλία.

Το βράδυ της Κυριακής ήταν μέχρι τις 10:30 στο Πηγάδι Πτελεού με φίλους όταν και καληνύχτισε την παρέα του προκειμένου να ξεκουραστεί, ώστε το πρωί να ξεκινούσε για την Αθήνα, για να προετοιμαστεί για την επόμενη συναυλία.

Πηγή: newsbeast.gr