Νότης Σφακιανάκης: Το πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να ακυρώσει τη συναυλία του

Νότης Σφακιανάκης: Το πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να ακυρώσει τη συναυλία του

«Με λύπη σας ανακοινώνω την αναβολή της συναντήσεώς μας στις 14 Σεπτεμβρίου λόγω ανωτέρας βίας, συγκεκριμένα ενός ιού που είχα μόνο ακουστά» έγραψε ο Νότης Σφακιανάκης στο Instagram

Λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας, ο Νότης Σφακιανάκης αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συναυλία του στη Λεμεσό στις 14 Σεπτεμβρίου. Ο ίδιος ανακοίνωσε τον λόγο ο οποίος τον ανάγκασε να ακυρώσει τη «συνάντησή» του με τους θαυμαστές του, με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Φίλοι συμπατριώτες μου, υγεία σε εσάς. Με λύπη σας ανακοινώνω την αναβολή της συναντήσεώς μας στις 14 Σεπτεμβρίου λόγω ανωτέρας βίας, συγκεκριμένα ενός ιού που είχα μόνο ακουστά.

Όμως ο «έρπης ζωστήρ» μετά τη γνωριμία μας θα μου μείνει αξέχαστος διά βίου και απεύχομαι να τον «γνωρίσει» ακόμα και ο εχθρός μου. Ανανεώνουμε, λοιπόν, την παρέα μας και ανυπομονώ να δω στις 11 Οκτωβρίου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, «σιδερένιος» όπως είθισται να λέμε. Και πάλι εύχομαι υγεία σε εσάς. Νότης Σφακιανάκης».

Ο έρπης ζωστήρας προκαλείται από τον ιό της ανεμοβλογιάς – ζωστήρα και εκδηλώνεται με ένα ερυθηματώδες εξάνθημα με φυσαλίδες, που συνοδεύεται από δυνατό πόνο και φαγούρα. Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

Πηγή:ethnos.gr