Έξαλλος ο Αρναούτογλου με τον Λιάγκα: Δεν χόρτασες; Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι (vid)

Έξαλλος ο Αρναούτογλου με τον Λιάγκα: Δεν χόρτασες; Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι (vid)
Κόντρα μεγάλη!

Έξαλλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Παπανώτα. Ο λόγος;

Τα σχόλια που έκαναν οι δύο παρουσιαστές για τον Γιώργο Λιανό υποστηρίζοντας πως δεν του ταιριάζει η παρουσίαση του «The voice».

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή τον Γιώργο Λιανό. Στη μέση μπήκε μάλιστα και ο Δημήτρης Παπανώτας.

Αφορμή στάθηκαν σχόλια που έγιναν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ, σχετικά με την ενδεχόμενη παρουσίαση του The Voice από τον Γιώργο Λιανό.

Ένα σχόλιο του Λιάγκα ενόχλησε αρκετά τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έστειλε μήνυμα στον Λιάγκα. «Μου στέλνει μηνύματα ο Γιώργος Λιανός ότι πειράχτηκε και λοιπά. Του απαντάω με γλυκύτητα ότι είναι ένα πρόσωπο με το οποίο έχω συνεργαστεί και τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο και τον θεωρώ πολύ καλό παρουσιαστή. Τι να πω εγώ. Δεν έχει ακούσει άνθρωπος όσα έχω ακούσει εγώ.

Όταν εκτιθέμεθα ρε Γιώργο μας κρίνουν όλοι. Τώρα αν σε πείραξε, μπορεί να ήταν λίγο τσιμπημένο αλλά είπαμε και καλά. Ο καθένας λέει την γνώμη του και όχι με εμπάθεια και κακία. Αν τον πείραξε κάτι του ζητάμε και συγνώμη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας μετά το μήνυμα που δέχτηκε από τον Γιώργο Λιανό.

Ο Γιώργος Λιανός απάντησε σήμερα με χιούμορ μεν, πολύ εύστοχα και ιδιαιτέρως καυστικά δε, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή λέγοντας μεταξύ άλλων «Με υποβάθμισε για να παρουσιάσει εκείνος το The Voice».

Στο πλευρό του στάθηκε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λέγοντας πολλά:

«Για τέτοια ζεις Λιάγκα,

να δημιουργείς πάθη, ίντριγκα, εκνευρισμό 

Γιατί ρε Λιάγκα δεν χόρτασες; 

Δύο χρονια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα, άσε και κανέναν άλλο να φάει ψωμάκι. 

Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι και να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είσαστε έτοιμοι να τα ακούσετε» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο.

Πηγή: altsantiri.gr