Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά στον Νίκο Μουτσινά για τη «χρυσή μετριότητα»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά στον Νίκο Μουτσινά για τη «χρυσή μετριότητα»

Την έπιασε στο στόμα του ο Μουτσινάς και εκείνη απάντησε αλλά δεν έπεισε.

«Έχει πολύ φωτογένεια. Είναι πολύ δύσκολο να πάρει κάποιος μια κακή φωτογραφία από σένα. Ενώ θα σε χαρακτήριζα χρυσή μετριότητα», είχε πει πριν από λίγες μέρες ο Χάρης Χριστόπουλος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και από τότε γράφτηκαν, ειπώθηκαν και σχολιάστηκαν πολλά.

Μεταξύ όσων ασχολήθηκαν με την παραπάνω ατάκα ήταν και ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά πρόσωπα μέσα από την εκπομπή του, αναφέρθηκε και στη συγκεκριμένη ατάκα.

Συγκεκριμένα ο Μουτσινάς έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα σχολιάζοντας:

«Την ειπε …. χρυσή όμως. Είναι ωραία η μετριότητα; Εντάξει μπορείς να το καταπιείς αλλά αυτό ήταν βαρύ. Το κατάλαβε η άλλη ή επειδή ξυπνά αχάραγα δεν κατάλαβε τίποτα. Ήταν και σήμερα εκεί (ο Χριστόπουλος; Άρα δεν το κατάλαβε. Να της στείλουμε το απόσπασμα από την εκπομπή, τα φιλιά μας στη Σταματίνα» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Σήμερα, η Τσιμτσιλή σε μια προσπάθεια να σώσει τη «χρυσή μετριότητα» είπε ότι ήταν συμφωνημένο με τον Χριστόπουλο να το πει αυτό στον αέρα. Βέβαια, αυτά που είπε δεν άλλαξαν καθόλου την ουσία, αφού και πάλι ο Χριστόπουλος την θεωρεί «χρυσή μετριότητα».

Απλά θέλησε να διευκρινήσει ότι δεν τόλμησε να το πει στον αέρα, παρά μόνο εφόσον είχε την έγκρισή της…

«Θα σας πω ένα δικό μας παρασκήνιο που αξίζει να μάθετε. Όταν κάναμε τις πρόβες, συζητώντας ένα θέμα για τη μόδα, κάναμε μια κουβέντα και μου είπε αυτό το πράγμα ο Χάρης για πλάκα. Του είπα ότι «αυτό είναι θεϊκό, δεν έχω καλύτερο από το να με τρολάρουν, θα σε προκαλέσω με κάποιο τρόπο να μου το πεις στον αέρα». Μου είπε ότι αυτό δεν λέγεται στον αέρα και του απάντησα «θα μου το πεις και θα κάνουμε και πλάκα»…», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πηγή: thetoc.gr