Κατερίνα Διδασκάλου – Άγριες μέλισσες: Ο «κακός» Στάνκογλου και η Μπελούτσι

Κατερίνα Διδασκάλου – Άγριες μέλισσες: Ο «κακός» Στάνκογλου και η Μπελούτσι

«Μόνο ένας καλός ηθοποιός, πολύ στέρεος, καλός άνθρωπος και όμορφος μπορεί να…»

Για να αποδείξει την ενοχή των κοριτσιών, φέρνει στο χωριό τον Θωμά Κυπραίο.

Η σχέση της μαζί του όμως πρόκειται να κλονίσει συθέμελα τον γάμο της. Η ηθοποιός είπε μιλώντας στο Πρωινό για την εξαιρετική σειρά που αγκάλιασε το κοινό:

«Νομίζω ότι το κοινό έχει αγκαλιάσει τις Άγριες Μέλισσες γιατί είναι μια δουλειά υψηλής αισθητικής. Βλέποντας το σενάριο ήξερα ότι θα γίνει επιτυχία, ακριβώς επειδή δεν υποτιμά τη νοημοσύνη μας και κατ’ επέκταση, τη νοημοσύνη του κοινού. Έχουμε καιρό να παίξουμε σε τέτοιο ελληνικό σίριαλ εμείς οι ηθοποιοί». 

Για τον ρόλο της στη σειρά, η ηθοποιός είπε:

«Κανείς δεν είναι απόλυτα κακός στη σειρά. Απόλυτα κακός είναι ο Κυπραίος (Γιάννης Στάνκογλου), αλλά κι αυτός ακόμα έχει άλλα πράγματα από πίσω. Θυμάμαι που έλεγε η Μόνικα Μπελούτσι και ο Χοακίν Φίνιξ που έχουν παίξει τους κακούς σε ταινίες, λέγανε ότι μόνο ένας καλός ηθοποιός, πολύ στέρεος, καλός άνθρωπος και όμορφος μπορεί να κάνει έναν κακό, αυτό έλεγα στον Γιάννη (Στάνκογλου σήμερα το πρωί). 

Στην ηρωίδα μου ξεχώρισα την αγάπη για την οικογένειά της και την επιμονή. Κοιτάξτε είμαι μητέρα κι εγώ. Απλώς κάθε πρωί, φεύγοντας για το γύρισμα, λέω «ακόμα μια μέρα στη ζωή της Μυρσίνης», γιατί αποστασιοποιούμαι τελείως. 

Δεν θέλω να σκέφτομαι καθόλου, επειδή έχουν συμβεί τόσα τραγικά και δυσάρεστα στη ζωή της. Δεν θέλω να σκέφτομαι καθόλου τον ρόλο σε σχέση με μένα με τα δικά μου παιδιά, καθόλου. Δεν το κάνω ποτέ».

Πηγή: thetoc.gr