Συγκλονιστικός ο Αντίνοος Αλμπάνης: Ο καρκίνος, οι επίπονες χημειοθεραπείες και το μεγάλο αγκάθι της ενημέρωσης- αντίδρασης των γονιών

Συγκλονιστικός ο Αντίνοος Αλμπάνης: Ο καρκίνος, οι επίπονες χημειοθεραπείες και το μεγάλο αγκάθι της ενημέρωσης- αντίδρασης των γονιών
Για την δύσκολη μάχη με τον καρκίνο μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης στα «Μεσάνυχτα».

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στη συγκεκριμένη ιστορία ενώ μίλησε για τον τρόπο που αργοπορημένα παρουσίασε το πρόβλημα της υγείας του στους γονείς και την αδελφή του.

Εμφανώς φορτισμένος, ο Αντίνοος Αλμπάνης ανέφερε, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά: «Η αντίδραση ενός γονιού… Είναι αγκάθι μεγάλο… Ήταν στενάχωρο πολύ…»

«Πήγα έκανα κάποιες εξετάσεις, οι οποίες οδήγησαν σε κάποιες άλλες εξετάσεις και εκείνες σε κάποιες άλλες εξετάσεις από τις οποίες διαγνώστηκα με λέμφωμα» » ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης

«Πάντα με το μυαλό μου βάζω το κακό, οπότε το ένιωθα. Κάτι θα ακούσω πως δεν θα ‘ναι πολύ βολικό. Όταν πήρα τα αποτελέσματα ήμουν μόνος. Το πρώτο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν πως πρέπει να δω τι θα κάνω» είπε, εμφανώς φορτισμένος, ο ηθοποιός και συνέχισε. «Σαφώς πολύς φόβος, γιατί είναι ένα άγνωστο πεδίο πολύ. Είναι αλλιώς να το σκέφτεσαι και αλλιώς να είσαι. Έκανα προσπάθεια να κατεβάσω τον φόβο, την αγωνία και να γίνω πιο πραγματιστής».

«Άρχισα να δέχομαι μηνύματα έως και χλευαστικά για το ξυρισμένο μου κεφάλι. Κάθε άλλο παρά βοηθητικά με την ψυχολογία που εγώ τότε είχα» πρόσθεσε στην πορεία της κουβέντας ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Είχα να διαχειριστώ τους πόνους μου. Πόνους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν τέτοιου είδους πόνοι. Να θες να ξαπλώσεις και να πονάει το κεφάλι στο μαξιλάρι…» πρόσθεσε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Πηγή: zappit.gr