Ο Χατζηνικολάου για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του: «Ξέρω τι σημαίνει να αισθανθεί κανείς ότι πλησίασε πολύ κοντά στο τέλος» 

Ο Χατζηνικολάου για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του: «Ξέρω τι σημαίνει να αισθανθεί κανείς ότι πλησίασε πολύ κοντά στο τέλος» 

Τι ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου φιλοξένησε, το βράδυ της Δευτέρας, ο Νίκος Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με τον Νίκο Χατζηνικολάου να εκφράζει την πλήρη κατανόηση του καθώς και ο ίδιος είχε αντιμετωπίσει όχι ένα, αλλά δυο σοβαρά προβλήματα υγείας: «Σε ρωτάω γιατί έχω περάσει και ‘γω πολύ σοβαρές περιπέτειες με την υγεία μου και ξέρω τι σημαίνει να κάνει κανείς restart, να αισθανθεί δηλαδή ότι πλησίασε πολύ κοντά στο τέλος και ξανά αρχίζει. Έχει και θετική πλευρά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στον Πέτρο Κωστόπουλο ο γνωστός παρουσιαστής είχε αποκαλύψει ποιες σοβαρές περιπέτειες υγείας πέρασε:

«Το πρώτο και το δεύτερο χειρουργείο -γιατί έκανα τέσσερα στη σειρά- ήταν πολύ σοβαρά χειρουργεία. Το πρώτο ήταν ένα καρκινάκι στο θυρεοειδή που το πετάξαμε. Το δεύτερο ήταν ένα μεγάλο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Ένα χειρουργείο επτά ωρών που «κάθισε» την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα. Ευτυχώς πέτυχε. Μάλιστα για να μην καταλάβει κανείς τίποτα επέστρεψα στο δελτίο ειδήσεων με πρόσθετα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου».

Πηγή: dailymedia.gr