Το φάουλ σχόλιο του Τσαουσόπουλου για τον Μαχαιρίτσα που εξόργισε τον Θεοφάνους (vid)

Το φάουλ σχόλιο του Τσαουσόπουλου για τον Μαχαιρίτσα που εξόργισε τον Θεοφάνους (vid)
Ένταση υπήρξε ανάμεσα στον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον Γιώργο Θεοφάνους κατά τη διάρκεια του τέταρτου live του «X-factor».

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε στο κομμάτι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα «Έλα ψυχούλα μου» που τραγούδησε ένα συγκρότημα στο σόου αφήνοντας υπονοούμενα πως η μελωδία του είναι κλεμμένη. Ο Γιώργος Θεοφάνους ενοχλήθηκε για το σχόλιο καθώς ήταν φίλος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και έγινε ένα τέτοιο σχόλιο για έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον στη ζωή.

«Θα πω κάτι που πιθανόν 99 στους 100 δεν το ξέρουν. Θυμάστε πως ξεκινάει το τραγούδι. Με τον Λαυρέντη γνωριζόμασταν, όχι πολύ καλά, αλλά βρισκόμασταν σε συναυλίες. Παλαιότερα, όταν άκουσα ότι το τραγούδι είναι από τον Λαυρέντη, δεν τόλμησα να του το πω γιατί ντρεπόμουν, δεν ήθελα. Υπάρχει ένα τραγούδι πριν βγει αυτό, το «Chicky-Chicky Boom Boom» που είναι των Willie And The Red Rubber Band, σημειώστε το για να το ακούσετε αργότερα, που είναι ακριβώς το ίδιο. Απλώς το ξένο ήταν παιγμένο λίγο πιο γρήγορα, αλλά οι νότες είναι οι ίδιες. Είναι το ίδιο πράγμα», είπε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

«Να προστατεύσω λίγο τον συνάδελφο παρ’ ότι, δυστυχώς, δεν είναι μαζί μας. Ο λόγος που το αναφέρουμε αυτό ποιος είναι;», είπε ο συνθέτης με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο να του απαντάει για εγκυκλοπαιδικούς λόγους.

Δείτε τον διάλογο που ακολούθησε:

Γ. Θεοφάνους: Μα είναι εγκυκλοπαιδικός το να δίνουμε τον άνθρωπο στον αέρα ότι, ξέρεις, η εισαγωγή του είναι κλεμμένη από κάποιον άλλον;

M.Tσαουσόπουλος.: Είπα εγώ την λέξη κλεμμένη; Δεν είπα κλεμμένη.

Γ.Θεοφάνους.: Τι είπες; Να το στρογγυλέψουμε λίγο γιατί είναι…

M.Tσαουσόπουλος: Δεν θέλει στρογγύλεμα γιατί δεν είπα κάτι αιχμηρό. Να σας πω, επίσης, εάν δεν το ξέρετε πως πριν 7-8 χρόνια που πήγαν τον Μικ Τζάγκερ σε δικαστήριο γιατί έμοιαζε ένα τραγούδι του με κάποιο άλλο.

Γ.Θεοφάνους.: Μιχάλη μου και εμένα με πήγαν σε δικαστήριο και εγώ έχω πάει άλλους σε δικαστήριο. Οι νότες είναι κοντά.

Πηγή: altsantiri.gr