Ενοχλημένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! «Πείτε ρε μια καλή κουβέντα, τι είναι αυτό το πράγμα»

Ενοχλημένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! «Πείτε ρε μια καλή κουβέντα, τι είναι αυτό το πράγμα»
“Όλα τα δέχομαι από τη στιγμή που εκτιθέμεθα…”

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό του The 2night Show για να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή την συμμετοχή του σε σίριαλ του Netflix αλλά και τον «πόλεμο» που δέχθηκε για αυτήν.

«Θεωρώ ότι είναι λάθος αντιμετώπιση από Έλληνα προς Έλληνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Βλέπουμε έναν άνθρωπο που έκανε ένα βηματάκι στο εξωτερικό, αν δεν μπορείς να πεις μπράβο και δεν σου βγαίνει, τουλάχιστον μη με μειώσεις. Παιξ’ το απλά σαν είδηση. Ένας Έλληνας βρέθηκε σε μια ξένη παραγωγή, αυτό».

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, με τη σειρά του, υπερασπίστηκε με θέρμη τον καλεσμένο του ξεσπώντας εναντίον όλων όσων θέλησαν να μειώσουν την καλλιτεχνική του προσπάθεια: «Τον σχολιασμό θα τον δεχθώ, όπως μπορώ να δεχθώ ότι δεν μου αρέσει ο Γιάννης σαν ηθοποιός. Όλα τα δέχομαι από τη στιγμή που εκτιθέμεθα».

«Το παράξενο είναι πως αυτοί που κρίνουν δεν έχουν φύγει από τη γειτονιά τους. Κρίνεις πως έφυγε κάποιο παιδί να πάει να παίξει σε μια σειρά στο Μεξικό; Πείτε ρε μια καλή κουβέντα, τι είναι αυτό το πράγμα με αυτή τη χώρα ρε φίλε! Ειλικρινά!» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια με τα Ισπανικά που μιλάμε στη σειρά γιατί δεν την γνώριζα την γλώσσα» σημείωσε σε άλλο σημείο ο Γιάννης Σπαλιάρας προχωρώντας σε λεπτομέρειες για την υπόθεση της σειράς.

Πηγή: zappit.gr