Η απάντηση της Καινούργιου στην αυστηρή κριτική που της άσκησε η Κορομηλά (vid)

Η απάντηση της Καινούργιου στην αυστηρή κριτική που της άσκησε η Κορομηλά (vid)
Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στην αυστηρή κριτική που της άσκησε η Ρούλα Κορομηλά μέσα από την εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω».

Συγκεκριμένα η Κορομηλά σχολίασε στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Η Καινούργιου θέλει πάρα πολύ δουλειά ακόμα. Είναι ένα κορίτσι το οποίο θέλει να δουλέψει πολύ. Θέλει να το δουλέψει και να αφήσει τον εαυτό της, να είναι η ηλικία της. Έχω έρθει σε αντιπαράθεση με την Καινούργιου όταν ήμουν υπεύθυνη. Γιατί αν τη δεις με λιγότερο μακιγιάζ και λίγο πιο απλή, είναι πιο ωραίο το κορίτσι από ότι είναι έτσι όπως βγαίνει τώρα. Και βέβαια χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά.

Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Εντάξει; Μπορεί να είναι στην τηλεόραση. Κανένας δε στερεί σε κανέναν το δικαίωμα να κάνει τηλεόραση, αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο το τι θα κάνεις».

Το πρωί της Τρίτης η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε μέσα από την εκπομπή της λέγοντας: «Το πόσο κλάμα έχω ρίξει για να γίνω αποδεκτή από τη Ρούλα παιδιά, δε μπορείτε να φανταστείτε. Δε με ήθελε με τίποτα. Παρόλο που την θαύμαζα και την θαυμάζω η Ρούλα μου έλεγε ότι δεν θα τα καταφέρω και ότι δεν κάνω. Πήγαινα στην δουλειά μου από τις εφτά το πρωί και έφευγα δώδεκα το βράδυ και άκουγα συνέχεια “Δεν μπορείς” και προσπαθούσα να γίνω αρεστή στην Ρούλα γιατί για εμένα είναι η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια μαζί με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν υπήρχαν επιχειρήματα και αυτό με το μακιγιάζ όντως το έλεγε. Με έπιανε ο Νίκος Μουτσινάς και μου έλεγε επειδή έκλαιγα: “Αυτοσαρκάσου, πίστεψε στον εαυτό σου, ακολούθησε τις οδηγίες μου και θα τα καταφέρεις”. Έχω πολύ δρόμο ακόμα. Για μένα μέντοράς μου ήταν ο Νίκος».

Και πρόσθεσε: «Να πω στην κυρία Κορομηλά με παράπονο, ότι θεώρησα στο πρόσωπο μου λίγο άδικη τη χτεσινή της κριτική. Παρ΄όλα αυτά ήταν τιμή μου που δούλεψα με μια τόσο σπουδαία γυναίκα».

Πηγή:altsantiri.gr