Η στιγμή που η Κέιτ Μίντλετον αποφεύγει χωρίς τακτ ένα χάδι του πρίγκιπα Γουίλιαμ (vid)

Η στιγμή που η Κέιτ Μίντλετον αποφεύγει χωρίς τακτ ένα χάδι του πρίγκιπα Γουίλιαμ (vid)

Ο κόσμος όλος παρακολουθεί κάθε τους κίνηση κι όλα καταγράφονται στην κάμερα. Ακόμη και η στιγμή που η Κέιτ Μίντλετον προσπαθεί να αποφύγει ένα χάδι του συζύγου της, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Το βασιλικό πρωτόκολλο είναι πολύ αυστηρό. Απαγορεύονται τα αυτόγραφα, κανείς δεν τρώει οστρακοειδή, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αποφεύγουν τις selfies ενώ ακόμη και στον ύπνο, πρέπει όλοι να περιμένουν να αποχωρήσει πρώτα η βασίλισσα Ελισάβετ στα ιδιαίτερα διαμερίσματά της. Κι ενώ το πρωτόκολλο δεν αναφέρει κάτι για τις τρυφερές στιγμές των ζευγαριών, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον ως μελλοντικός βασιλιάς και βασίλισσα, προσπαθούν να τις αποφεύγουν στις δημόσιες εμφανίσεις τους, σε αντίθεση με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι που δεν ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλον.

Κάθε χάδι ή άγγιγμα ανάμεσα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον γίνεται θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους Βρετανούς να «λιώνουν» με το βασιλικό ζευγάρι. Αυτό συνέβη και προχθές, στο εορταστικό επεισόδιο του BBC, «A Berry Royal Christmas», όπου η διάσημη ζαχαροπλάστης Μαίρη Μπέρι ακολούθησε τον δούκα και την δούκισσα του Κέμπριτζ στις βασιλικές τους υποχρεώσεις και συγκεκριμένα στις φιλανθρωπικές οργανώσεις που στηρίζουν, με το επεισόδιο να ολοκληρώνεται με το βασιλικό ζευγάρι να ετοιμάζει ένα μενού για ένα φιλανθρωπικό γεγονός.

Η στιγμή που η Κέιτ Μίντλετον αποφεύγει χωρίς τακτ ένα χάδι του πρίγκιπα Γουίλιαμ (vid)

Optimized by JPEGmini 3.14.2.84235 0x32267fb4

Όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προσπάθησε να χαϊδέψει την Κέιτ Μίντλετον – Το Twitter πήρε φωτιά
Οι παρατηρητικοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όμως, έπιασαν μια σύντομη στιγμή που έδειχνε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να προσπαθεί να βάλει το χέρι του στον ώμο της Κέιτ Μίντλετον, με την δούκισσα του Κέμπριτζ να τον αποφεύγει. «Το έκανε τόσο γρήγορα» σχολίασε κάποιος στο Twitter με έναν άλλον να γράφει: «Αμήχανο! Τόσο αμήχανο! Θα έπρεπε να το κόψουν». Ένας τρίτος σχολίασε «Η Κέιτ απομακρύνει το χέρι του Γουίλιαμ που πήγε να το βάλει στον ώμο της κατά την διάρκεια της εκπομπής A Berry Royal Christmas» με έναν ακόμη να προσθέτει: «Τι ακριβώς συνέβη εδώ; Άουτς».

Η εορταστική εκπομπή κατέληξε σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι, με οικοδεσπότες τους Γουίλιαμ και Κέιτ, που ευχαρίστησαν με την σειρά τους το προσωπικό και τους εθελοντές από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που θα εργάζονται ακούραστα κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων. Κι ενώ η Μαίρη Μπέρι σχεδίασε το μενού, ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ βοήθησαν στην προετοιμασία του. Ωστόσο, όταν το ζευγάρι κάθισε στον καναπέ και συζήτησε με μερικούς από τους εθελοντές, τότε συνέβη αυτή η «αμήχανη» στιγμή .

«Δεν μπορώ πραγματικά να σταματήσω να το παρακολουθώ» έγραψε ένας ακόμη χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με έναν άλλο να σημειώνει «Πράγματι, πολύ αμήχανο». Κάποιος άλλος κατέληξε στο δικό του συμπέρασμα βλέποντας το σύντομο βίντεο: «Νομίζω ότι πήγε να την πειράξει στον ώμο. Εκείνη κουνήθηκε, αλλά δεν είδαμε καμία αντίδραση στο πρόσωπό της». Ένας ακόμη ανέφερε: «Δεν ήταν τόσο μεγάλο το βίντεο για να καταλάβει κανείς τι συνέβη, αλλά έδειχναν και οι δύο ευδιάθετοι».

Κάποιοι υπερασπίστηκαν την αντίδραση της Κέιτ Μίντλετον
Την ίδια ώρα, κάποιοι άλλοι υπερασπίστηκαν την αντίδραση της Κέιτ Μίντλετον και επεσήμαναν πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για εκδηλώσεις αγάπης. «Μου αρέσει ο τρόπος που αλληλεπιδρούν, είναι επαγγελματικός. Δεν θέλω να τους βλέπω να κρατιούνται συνεχώς από το χέρι. Είναι αμήχανο. Είναι σαν να ενοχλείς σε μια ιδιωτική στιγμή» σχολίασε κάποιος με έναν ακόμη να προσθέτει: «Δεν πρέπει να κάνουν τρυφερές κινήσεις».

Πηγή: iefimerida.gr