Όλγα Κεφαλογιάννη: Η νέα σχέση με τον Μίνωα Μάτσα και η επιθυμία της

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η νέα σχέση με τον Μίνωα Μάτσα και η επιθυμία της

Η Όλγα Κεφαλογιάννη επέλεξε να ανακοινώσει τον χωρισμό της από τον  Μάνο Πενθερουδάκη, μετά από δέκα χρόνια έγγαμου βίου, μέσα από μία συνέντευξή της  στην Athens Voice.

Η αποκάλυψη αυτό εξέπληξε πολλούς, καθώς  δεν είχε προηγηθεί κάποια φημολογία ότι το ζευγάρι περνάει κρίση στο γάμο του. Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του χωρισμού, ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» θέλει την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να έχει ήδη προχωρήσει στην ζωή της και να βρίσκεται σε σχέση με τον μουσικοσυνθέτη Μίνωα Μάτσα, ο οποίος έχει χωρίσει και αυτός από την ηθοποιό Μαρία Κίτσιου.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Τατιάνα Στεφανίδου και η εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» επικοινώνησε με την Όλγα Κεφαλογιάννη ζητώντας να κάνει κάποια δήλωση για το θέμα αυτό και εκείνη με μια γραπτή επιστολή ανέφερε: «Για πάνω από δέκα χρόνια που βρίσκομαι στη δημόσια σφαίρα, έχω σαν βασική αρχή να προστατεύω την προσωπική μου ζωή, την οικογένειά μου, τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι. Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και τώρα. Αυτό επιθυμώ να γίνει σεβαστό από όλους και όλες, ιδίως σε αυτή τη χρονική συγκυρία».

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας έκαναν κοινή εμφάνιση στα θεατρικά βραβεία του Αθηνοράματος, καθώς, επίσης, και στην πρεμιέρα της ταινίας «Ευτυχία» στο θέατρο Παλλάς.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η νέα σχέση με τον Μίνωα Μάτσα και η επιθυμία της