Σάνεν Ντόχερτι: «Ο καρκίνος επέστρεψε και είμαι πολύ φοβισμένη»

Σάνεν Ντόχερτι: «Ο καρκίνος επέστρεψε και είμαι πολύ φοβισμένη»

Δύσκολες ώρες για την «Μπρέντα» του Beverly Hills.

Η Σανεν Ντόχερτι σε μια συνέντευξη από καρδιάς αποκάλυψε ότι βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Το 2015 η ηθοποιός είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και έπειτα από μία πολύ μεγάλη και γενναία μάχη είχε καταφέρει να τον νικήσει.

Η 48χρονη Σάνεν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Good Morning America» και με μία συγκλονιστική εξομολόγηση καρδιάς αποκάλυψε ότι ο καρκίνος επανεμφανίστηκε σε επιθετική μορφή.

«Θα γίνει γνωστό. Είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων πως βρίσκομαι στο στάδιο 4 του καρκίνου. Ο καρκίνος μου επέστρεψε και γι’ αυτό είμαι εδώ. Είναι κάτι πολύ σκληρό. Είμαι πολύ φοβισμένη» ενώ τόνισε ότι δυσκολεύτηκε περισσότερο να το πει στην μητέρα της αλλά και στον σύζυγό της, τον παραγωγό Κερτ Ισβαριένκο.

Όπως είπε το γνωρίζει από τις αρχές του περασμένου έτους αλλά δεν ήθελε να το γνωστοποιήσει. Ωστόσο αναγκάστηκε να το κάνει τώρα γιατί θα γινόταν ούτως ή άλλως γνωστό, αφού, εξαιτίας μίας δικαστικής της διαμάχης με ασφαλιστική εταιρία, θα δημοσκοπούνταν τα έγγραφα που το ανέφεραν .

Η Σάνεν Ντόχερτι, είπε πως ήθελε να είναι αυτή που θα ανακοινώσει την είδηση: «Θα ήθελα να το ακούσουν οι άνθρωποι από μένα. Δεν θέλω να ακουστεί διαφορετικά ένα δικαστικό έγγραφο. Θέλω να είναι πραγματικό. Το σπίτι μου υπέστη σοβαρές ζημιές. Έμπαινες μέσα και έβλεπες μόνο καπνό. Δοκίμασα τα πάντα, επικοινώνησα με την ασφαλιστική μου εταιρεία, προσπάθησα να διεκδικήσω αποζημίωση. Έφτασα στο δικαστήριο και το αποτέλεσμα ήταν μία από τις πιο τρομακτικές διαδικασίες που έχω περάσει».