Κώστας Βουτσάς: Tο ιδιόχειρο σημείωμα που ήρθε στο φως αμέσως μετά τον θάνατό του

Κώστας Βουτσάς: Tο ιδιόχειρο σημείωμα που ήρθε στο φως αμέσως μετά τον θάνατό του

Ο Κώστας Βουτσάς πέθανε στα 88 του χρόνια μετά από μάχη που έδωσε στην εντατική μονάδα του «Αττικόν», μία είδηση που σκόρπισε θλίψη σε όλους τους Έλληνες.

Οι «Θεατρικές Σκηνές» αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο τον αγαπημένο ηθοποιό. Συγκεκριμένα, πόσταραν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram ένα ιδιόχειρο σημείωμα του ηθοποιού από τη συνεργασία τους πέρυσι στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» που σκηνοθετούσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Οι ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ αποχαιρετούν έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αισθανόμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε με τον Κώστα Βουτσά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Όπως μας έγραψε ο ίδιος σε χειρόγραφη αφιέρωση κατά την περίοδο της συνεργασίας μας “Μπορεί να ξεχάσετε αυτά που σας είπα στην καλλιτεχνική μου παρουσία, δεν θα ξεχάσετε όμως αυτά που σας έκανα να αισθανθείτε…”. Καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά», έγραψαν κάτω από την ανάρτηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ αποχαιρετούν έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αισθανόμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε με τον Κώστα Βουτσά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Όπως έγραψε ο ίδιος σε χειρόγραφη αφιέρωση «Μπορεί να ξεχάσετε αυτά που σας είπα στην καλλιτεχνική μου παρουσία, δεν θα ξεχάσετε όμως αυτά που σας έκανα να αισθανθείτε..» καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά. #rip #oneofthegreatest #kostasvoutsas #greekcinema #greektheatre #restinpeace #legend #greekactors

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theatrikes Skines (@theatrikesskines) στις