Η Λίτσα Πατέρα μιλάει για τον κορωνοϊό και προβλέπει τις πιο δύσκολες και πιο καλές περιόδους

Η Λίτσα Πατέρα μιλάει για τον κορωνοϊό και προβλέπει τις πιο δύσκολες και πιο καλές περιόδους

Οι αστρολογικές της προβλέψεις και για το πότε θα έρθουν οι καλύτερες μέρες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η εκπομπή «HappyDay» θέλησε να «δει» τις επόμενες δύσκολες μέρες που έρχονται και από αστρολογικής πλευράς. Γι αυτό είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την μετρ του είδους, Λίτσα Πατέρα- μιας και δεν έχει εκπομπή το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Η γνωστή αστρολόγος αναφέρθηκε τόσο στις δύσκολες μέρες που προβλέπει να έρχονται, όσο και στις καλύτερες:

«Εγώ ίσως να είμαι λίγο περισσότερο αισιόδοξη. Βλέπω μία ένταση στο τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Η Αφροδίτη θα μπει για 4 μήνες στους Διδύμους, αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε επικοινωνία, φλερτ, συζητήσεις, συναντήσεις. Σιγά σιγά πιστεύω θα φτιάξουν τα πράγματα, δεν είναι ένας καλός χρόνος, έχουμε πολλά ακόμα. Θέλω να ελπίζω ότι όλο αυτό το πολύ δυνατό, το οποίο μου μοιάζει να γίνεται ως το τέλος Μάρτη αρχές Απρίλη, σιγά σιγά θα καταλαγιάσει, εφόσον κι εμείς είμαστε σώφρονες και τυπικοί.

Γενικώς δεν είναι ένας καλός χρόνος. Αν σκεφτούμε ότι ο Άρης ο οποίος βρίσκεται στον Κριό και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του χρόνου, με έντονη δράση μοιάζει. Όμως το τέλος του χρόνου προβλέπεται ευοίωνο, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος μπαίνουν στον Υδροχόο. Αυτοί οι δύο πλανήτες είναι που χάλασαν τα πάντα. Σκεφτείτε ότι αυτοί ήταν το 1940», τόνισε η Λίτσα Πατέρα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ