Ο Λάκης Γαβαλάς μιλά για την τραγική ιστορία του Διονύση: «Γύρνα πίσω να θάψεις το παιδί σου»

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλά για την τραγική ιστορία του Διονύση: «Γύρνα πίσω να θάψεις το παιδί σου»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του σχεδιαστή μόδας για το πώς έζησε την απώλεια του γιου του ο παίκτης του Mastechef.

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Dot» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον γιο του Διονύση Πρώιου, καλού του φίλου που συμμετέχει στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Πρώτη φορά θα το πω και τελευταία. Ο Διονύσης είχε έρθει να ζωγραφίσει το σπίτι μου στη Μύκονο. Φοβερός καλλιτέχνης μου τον έχει συστήσει μία φίλη μου. Έμενε στο σπίτι μου. Βγήκαμε έξω να φάμε κι εκεί γνώρισε την σύζυγό του με την οποία έκαναν το γιο τους. Κάτι έγινε με τη σύζυγο, χώρισαν και αυτός μεγάλωσε το παιδί με τέτοια ευλάβεια και τέτοια αγάπη που δεν υπάρχει. Δεν θέλω να συγκινηθώ κιόλας.

Μετά από 19 χρόνια που το παιδί αυτό μεγάλωνε με αυτόν τον υπέροχο πατέρα και όχι με τη μαμά του, ο Διονύσης έφυγε για ένα ταξίδι στην Αργεντινή. Με το που φτάνει στην Αργεντινή του λένε “γύρνα πίσω να θάψεις το παιδί σου”. Το παιδί του σκοτώθηκε απέναντι από το σπίτι μου στη Φτελιά! Στη στροφή εκεί φεύγει το μηχανάκι και πέφτει στη χαράδρα και σκοτώνεται εκεί. Καταλαβαίνεις για μένα τι ήταν αυτό το πράγμα. Έρχεται από την Αργεντινή ένα ράκος να θάψει το παιδί του.

Πάμε στο νεκροταφείο, αυτός ήταν χάλια και έχει φέρει μια μπάντα γιατί ο γιος του έπαιζε ντραμς και του έκανε τη νεκρώσιμο ακολουθία με το “Historia de un amor”.  Ήταν άσπρο το φέρετρο και αυτός βγάζει ένα σπρέι και γράφει “ο πατέρας σου για πάντα”. Εγώ έλιωσα, έκλαιγα δύο μέρες. Και θάβει το παιδί του, το παιδί που αγαπούσε και ήθελε να του δώσει ο ίδιος όσα αυτός δεν είχε στη ζωή του».