Πέθανε από κορωνοϊό οδηγός λεωφορείου που είχε καταγγείλει επιβάτη που έβηχε πάνω του

Πέθανε από κορωνοϊό οδηγός λεωφορείου που είχε καταγγείλει επιβάτη που έβηχε πάνω του

Περίπου 2 εβδομάδες πριν είχε αναρτήσει βίντεο που κατήγγειλε επιβάτη ότι έβηχε μπροστά του χωρίς να καλύπτει το στόμα του.

Ο οδηγός λεωφορείου, Τζέισον Χάργκροουβ, πέθανε από κορωνοϊό και ο θάνατός του έχει αναστατώσει τους κατοίκους του Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, καθώς περίπου πριν δύο εβδομάδες ο άτυχος οδηγός είχε ανεβάσει στο facebook  ένα βίντεο, που είχε πάρα πολλές κοινοποιήσεις, στο οποίο εξέφραζε την οργή του για έναν επιβάτη που έβηχε μπροστά του  ασταμάτητα,  χωρίς να βάζει το χέρι, τον αγκώνα ή έστω κάποιο μαντήλι μπροστά από το στόμα του.

«Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Πηγαίνουμε στις δουλειές μας για να συντηρήσουμε τις οικογένειές μας εν μέσω πανδημίας και κάποιοι βήχουν μπορστά μας χωρίς να βάζουν το χέρι στο στόμα τους. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Είμαι έξαλλος γιατί αυτό είναι αδικαιολόγητο»,σχολίαζε στην ανάρτηση.

Αν και κανείς δεν μπορεί αν ξέρει πότε κόλλησε τον ιό, δεν μπορεί αν αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έγινε και εκείνη την ημέρα.

Μάλιστα, στο θάνατο του οδηγού λεωφορείου αναφέρθηκε και ο δήμαρχος της πόλης, Μάικ Ντάγκαν, σε συνέντευξη Τύπου λέγοντας: «Ο θάνατος του οδηγού λεωφορείου πρέπει να αγγίξει όλους στην πόλη του Ντιτρόιτ, θα πρέπει να αγγίξει όλους στη χώρα».