Μεγάλη απώλεια για τον Γιώργο Μαυρίδη: «Mικρέ, λύγισα…»

Μεγάλη απώλεια για τον Γιώργο Μαυρίδη: «Mικρέ, λύγισα…»

Το μήνυμα του για το «φευγιό» 39χρονυς φίλου του.

Βαρύ πένθος έχει ο Γιώργος Μαυρίδης που καλείται να αποχαιρετήσει τον  στενό του φίλο και γνωστό Θεσσαλονικιό tattoo artist, Δημήτρη Ντέλο. Η είδηση του θανάτου του 39χρονου έγινε γνωστή από σελίδα φίλων του ΠΑΟΚ, μιας και ο ίδιος ήταν φίλαθλος της ομάδας.

Μάλιστα, ο  Γιώργος Μαυρίδης αποχαιρέτησε τον  φίλο και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagramδημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία με ένα συγκηνιτικό μήνυμα.

«Πριν 25 χρόνια με ρώτησες. “Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε;”

“Ούτε βήμα πίσω μικρέ”

Και μεγαλώσαμε όπως το νερό στο ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω. Γίναμε διάφανοι,κρυστάλλινοι με ορμή, ξεπερνουσαμε τα εμπόδια σαν ‘ναι παιχνιδάκια. Σπάσαμε τα φρένα και μείναμε παιδιά.

Ώσπου μια μέρα έγινες φωτιά. Η φλόγα σου έκαιγε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να σε πλησιάσω. Μικρέ δεν μπορώ να σβήσω την φωτιά, με καις, δεν μπορώ να σε ακουμπήσω βοήθησε με.

Βούτα να ξαναγίνουμε νερό. Μα κάθε φορά που γινόσουν νερό ήσουν πιο ζεστός και πιο ζεστός, μέχρι που έγινες λάβα.Την λάβα δεν την ακουμπάς μικρέ, καίει τα πάντα στο πέρασμα της.

Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε; Δεν ξέρω μικρέ,λύγισα… Συγνώμη.

Καλό ταξίδι γιε μου, καλό ταξίδι Μιμάκο!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πριν 25 χρόνια με ρώτησες.__________________________________________________ "Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε;" "Ούτε βήμα πίσω μικρέ" Και μεγαλώσαμε όπως το νερό στο ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω. Γίναμε διάφανοι,κρυστάλλινοι με ορμή, ξεπερνουσαμε τα εμπόδια σαν να 'ναι παιχνιδάκια. Σπάσαμε τα φρένα και μείναμε παιδιά. Ωσπου μια μέρα έγινες φωτιά. Η φλόγα σου έκαιγε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να σε πλησιάσω. Μικρέ δεν μπορώ να σβήσω την φωτιά, με καις, δεν μπορώ να σε ακουμπήσω βοήθησε με. Βούτα να ξαναγίνουμε νερό. Μα κάθε φορά που γινόσουν νερό ήσουν πιο ζεστός και πιο ζεστός, μέχρι που έγινες λάβα. Την λάβα δεν την ακουμπάς μικρέ, καίει τα πάντα στο πέρασμα της…………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………….. Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε; Δεν ξέρω μικρέ,λύγισα… Συγνώμη Καλο ταξίδι γιε μου, καλο ταξίδι Μιμακο!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ