Συγκλονιστική Πόπη Τσαπανίδου: «Τραγική στιγμή να γεννάς γνωρίζοντας ότι τα παιδιά δεν θα δουν ποτέ τον πατέρα τους»

Συγκλονιστική Πόπη Τσαπανίδου: «Τραγική στιγμή να γεννάς γνωρίζοντας ότι τα παιδιά δεν θα δουν ποτέ τον πατέρα τους»

Ένα τραγικό γεγονός που σημαδεύει για πάντα την ζωή μιας μάνας και των παιδιών της.

Η Πόπη Τσαπανίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και μεταξύ άλλων σε μια εξομολόγηση καρδιάς αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της, καθώς και στο τραγικό γεγονός να χάσει τον σύζυγό της -σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία- λίγο πριν γεννήσει τα δίδυμα παιδιά τους.

«Είναι πραγματικά δύσκολο πράγμα να φέρνεις στον κόσμο παιδιά και να ξέρεις ότι δεν υπάρχει εκεί ο μπαμπάς τους… Είναι τραγική η στιγμή, πραγματικά τραγική στιγμή. Η στιγμή που γεννιούνται δυο παιδιά και ξέρεις ότι δεν θα γνωρίσουν ποτέ τον μπαμπά τους, είναι πραγματικά δύσκολη στιγμή. Είναι και χαρά όταν βλέπεις τα νέα παιδάκια και η απόδειξη ότι η ζωή συνεχίζεται και πηγαίνει μπροστά, άρα κι εσύ πρέπει να πάρεις δύναμη για να μπορέσεις… Η ζωή συνεχίζεται!

Είναι μια απόφαση μέσα σου ότι… εγώ θα τα καταφέρω. Υπήρξε μια στιγμή που τη θυμάμαι καλά και θα κλάψω τώρα… Είπα στον εαυτό μου ότι αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να πει “καλά τα κατάφερες”. Θα ήθελα να το ξαναζήσω, αλλά χωρίς να το… ξαναζήσω. Θα ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά χωρίς να περάσω όλα τα άλλα».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ