Αυτή είναι η δημοφιλέστερη ταινία στην ιστορία του Netflix- Έσπασε όλα τα ρεκόρ 99 εκατομμύρια προβολές!

Αυτή είναι η δημοφιλέστερη ταινία στην ιστορία του Netflix- Έσπασε όλα τα ρεκόρ 99 εκατομμύρια προβολές!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας της πλατφόρμας.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις δημοφιλέστερες ταινίες στην ιστορία του. Πρέπει να σημειωθεί ότι η λίστα καταρτίστηκε με ταινίες που έκαναν την πρεμιέρα τους στην πλατφόρμα και ο αριθμός των θεάσεων αντιστοιχεί στις τέσσερις πρώτες εβδομάδες από την πρεμιέρα τους (με μίνιμουμ μέτρησης τα δύο λεπτά θέασης). Στην κορυφή του top 10 λοιπόν βρίσκεται το Extraction με 99 εκατομμύρια προβολές.

Αν και δεν είναι από τις ταινίες που αρέσουν στους κριτικούς κινηματογράφου δεν παύει να ανήκει σε ένα είδος ταινιών, action, είναι το είδος που φέρνει το χρήμα.

Στα της ταινίας είναι κλασική action με την ιδιαιτερότητα ότι την σκηνοθετεί ένας μέχρι τότε, κασκαντέρ, ο Σαμ Χαργκρέιβ.

Στο Extraction o Χέμσγουορθ υποδύεται τον Τάιλερ Ρέικ, έναν μισθοφόρο, πρώην στρατιώτη στο Αφγανιστάν, που αναλαμβάνει υποθέσεις με μια καλοστημένη ομάδα έναντι μεγάλης αμοιβής. Έτσι, αναλαμβάνει να σώσει τον γιο του μεγαλύτερου ναρκέμπορου της Ινδίας, τον οποίο έχει απαγάγει ο μεγαλύτερος ναρκέμπορος του Μπανγκλαντές και εχθρός του, ο Ρέικ θα αποφασίσει πως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει άλλο ανθρώπους και δη ένα παιδί ως μέρος μιας εμπορικής συναλλαγής και θα αφοσιωθεί για πρώτη φορά στη σωτηρία κι όχι στην αμοιβή του.