Μίλτος Πασχαλίδης: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά- Οι τρυφερές φωτογραφίες με την σύντροφό του και το μωρό!

Μίλτος Πασχαλίδης: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά- Οι τρυφερές φωτογραφίες με την σύντροφό του και το μωρό!

Το πρώτο του παιδί υποδέχτηκε ο 51χρονος τραγουδιστής.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης και η σύντροφός του Ανθή, είναι δύο άνθρωποι χαμηλών τόνων και πολύ σπάνια βλέπουμε προσωπικές στιγμές τους στη δημοσιότητα. Για το λόγο αυτό, λίγοι ήταν αυτοί που γνώριζαν για την εγκυμοσύνη.

Ο χαρούμενος μπαμπάς όμως, το σημαντικό αυτό γεγονός το γνωστοποίησε ο ίδιος  στους φίλους του στα social media,αναρτώντας δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες και σχολίασε:

«Αγάπη και ευγνωμοσύνη από μένα και την Ανθή μου σε όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου ΛΗΤΩ. Άννα ,είσαι μέλος της οικογένειας. Τάκη Νικολάρα, υπέροχε γιατρέ και Αεκάρα μου, δεν υπάρχουν λόγια. Στα χεράκια σου σπάω… Καλώς ήρθες μπέμπα!».

Νεότερη ενημέρωση: Οι συντάκτες του άρθρου ζητούν συγγνώμη από τον τραγουδιστή και τους αναγνώστες, καθώς αυτή είναι η δεύτερη κόρη που αποκτά ο Μίλτος Πασχαλίδης, αφού έχει άλλη μία κόρη, την 11χρονη Ευγενία, από προηγούμενο γάμο.
Μίλτος Πασχαλίδης: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά- Οι τρυφερές φωτογραφίες με την σύντροφό του και το μωρό!Μίλτος Πασχαλίδης: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά- Οι τρυφερές φωτογραφίες με την σύντροφό του και το μωρό!

ΚΛΕΙΣΙΜΟ