Στο χειρουργείο μετά από ατύχημα ο Αλέξης Γεωργούλης (εικόνα)

Στο χειρουργείο μετά από ατύχημα ο Αλέξης Γεωργούλης (εικόνα)

Η φωτογραφία με τις πατερίτσες που ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ένα ατύχημα στον Όλυμπο, όπου βρισκόταν, οδήγησε τον Αλέξη Γεωργούλη στο χειρουργείο και πλέον κυκλοφορεί με γύψο. Ο  ηθοποιός και Ευρωβουλευτής γνωστοποίησε ο ίδιος την κατάστασή του με μία φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram, όπου το πόδι του είναι στο γύψο και στηρίζεται σε πατερίτσες. Ωστόσο, δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το ατύχημα.

«Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!! Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθώς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!», σχολίασε στην ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!! Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθως και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ