Ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης»! (εικόνες)

Ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης»! (εικόνες)

Η ευτυχία του ζευγαριού είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Τον έρωτά του για την Ζωή Κωνσταντοπούλου εξομολογήθηκε ο νέος της σύντροφος. Είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης, ενώ έχει παίξει σε μία από τις δημοφιλέστερες και πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και είναι μαζί αρκετά χρόνια, αν και απέφευγαν να το δημοσιοποιήσουν.

Ο  λόγος για τον Διαμαντή Καραναστάση που είχε υποδυθεί τον μπερμπάντη γιατρό και κατάκτηση της Ελένης Βλαχάκη στο επεισόδιο «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ενώ έχει συμμετάσχει και σε πολλές άλλες ελληνικές σειρές (7 θανάσιμες πεθερές: Η Καλαματιανή πεθερά, Αθώος ή ένοχος, Αμαρτίες γονέων», Γιούγκερμαν, Η αγάπη ήρθε από μακριά, Κρυφά μονοπάτια, Λίφτινγκ, Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα κ.α.).

Ο ίδιος, μιλώντας στην εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη παραδέχτηκε μετά από πολλή καιρό, για πρώτη φορά, τα αισθήματα και τη σχέση του με την γνωστή πολιτικό.

«Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που την αγαπώ και με αγαπάει πολύ. Είναι σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, ο οποίος πιστεύει πάρα πολύ σε μένα. Έρχεται στις πρόβες μου, στις γενικές δοκιμές, στις παραστάσεις μου, ατελείωτες φορές, σε φάση που της λέω ‘δεν κουράστηκες;’. Είναι ένα δώρο για τα παιδιά μου (σ.σ από προηγούμενο γάμο του) και τη ζωή μου. Τα αγαπάει και την αγαπούν. Τους δίνει πολύ χρόνο και αγάπη

Την περίοδο του δημοψηφίσματος της έστειλα ένα mail χωρίς να γνωριζόμαστε καν, όπου της δήλωνα τη διάθεσή μου να βοηθήσω στον μεγάλο αγώνα που έκανε. Δεν βρεθήκαμε τότε, παρά μήνες αργότερα, σε μια παράσταση του Θεάτρου Τέχνης, όπου συναντηθήκαμε και της είπα αστειευόμενος να κοιτάξει το mail της.

Μιλήσαμε πάρα πολλή ώρα μέχρι που άδειασε το θέατρο. Συνεννοηθήκαμε να μιλήσουμε την επομένη, γιατί τότε ήταν έτοιμη να ανακοινώσει το κόμμα της, την Πλεύση Ελευθερίας, και έτσι ξεκινήσαμε να συναντιόμαστε, να συζητάμε για πράγματα που αφορούν την πολιτική και να αναλύουμε τα πράγματα που μας απασχολούν, έχοντας απέναντί μου ένα σπάνιο μυαλό και έναν υπέροχο άνθρωπο».

Ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης»! (εικόνες)Ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης»! (εικόνες)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ