Jennifer Aniston: Το αστρονομικό ποσό που έχει ξοδέψει για να δείχνει νέα!

Jennifer Aniston: Το αστρονομικό ποσό που έχει ξοδέψει για να δείχνει νέα!

Πρόσφατα δημοσιεύματα μιλούν για το υπέρογκο ποσό που έχει ξοδέψει η Jennifer Aniston ανά τα χρόνια για να δείχνει το ίδιο νέα από το 2000 –συγκεκριμένα 1.46 εκατομμύρια δολάρια, συνολικά.

Μία φωτογραφία της από 17 χρόνια πριν, σε σύγκριση με μία σημερινή, αποδεικνύει τα παραπάνω και σύμφωνα με την Dailymail, τα έξοδα της Aniston δεν περιορίζονται απλά σε πλαστικές επεμβάσεις αλλά και σε έναν αριθμό από «θεραπείες» που συνοψίζουν το ποσό.

 

Το να διατηρήσει μία αυστηρή δίαιτα της κοστίζει γύρω στα 19.000 δολάρια. Η Aniston εξομολογήθηκε πως δεν πρόσεχε πολύ την διατροφή της στην αρχή, αλλά ξεκίνησε όταν ένας κυνηγός ταλέντων της είπε πως ήταν «πολύ παχουλή». Τελικά, η Aniston ξεκίνησε τη δίαιτα Atkins και επίσης αναφέρεται πως είναι πελάτης του Diet Designs, μια εταιρεία στο Hollywood που παραδίδει ισορροπημένα γεύματα σε διάσημους πελάτες.

Η Aniston έχει ξοδέψει 8.000 δολάρια για να διατηρήσει τη φρεσκάδα του προσώπου της με μη επεμβατικά lasers και πολλά face lifts που ανανεώνουν το δέρμα. Η Aniston, επίσης, ξοδεύει γύρω στα 48.000 δολάρια για τα πόδια, το make-up, τα φρύδια και το μαύρισμά της. Επίσης, 24.000 κόστισε η ρινοπλαστική και περίπου 6.000 δολάρια για ανόρθωση στήθους.

Έχουμε, λοιπόν, περίπου 86,400 δολάρια κάθε χρόνο, επί 17, ίσον 1.4 εκατομμύρια για θεραπείες.

                      2000

Jennifer Aniston: Το αστρονομικό ποσό που έχει ξοδέψει για να δείχνει νέα!

                                                                              2017

Jennifer Aniston: Το αστρονομικό ποσό που έχει ξοδέψει για να δείχνει νέα!Πηγή:jenny.gr