Ελένη Πετρουλάκη: Αυτό είναι το μυστικό για να χάσετε τα κιλά που θέλετε

Ελένη Πετρουλάκη: Αυτό είναι το μυστικό για να χάσετε τα κιλά που θέλετε

Χρήσιμες συμβουλές από τη γυμνάστρια σε όσους θέλουν  μπουν σε πρόγραμμα διατροφής.

Η Ελένη Πετρουλάκη πολλές φορές μας έχει δώσει τις πολύτιμες συμβουλές της για το πώς να χάσουμε ή να διατηρήσουμε τα κιλά μας. Σε μια δίαιτα βασικό λάθος θεωρεί την παράλειψη γευμάτων και εξηγεί τους λόγους .

« Το να καταναλώνετε κανονικά τα γεύματα είναι σημαντικό για να κρατήσετε το μεταβολισμό σας σε λειτουργία. Ίσως είναι ακόμα καλύτερα να μοιράσετε το γεύμα σας σε μικρότερες μερίδες και να τρώτε πιο συχνά κατά τη διάρκεια της μέρας. Προσπαθήστε να τρώτε κάθε δυο με τρεις ώρες για να διατηρήσετε την ενέργειά σας και να αποφύγετε την πείνα».

Ακόμη η γνωστή γυμνάστρια προτείνει να συμπεριλάβουμε στην διατροφή μας την βρώμη και τα  σπαράγγια. Τα σπαράγγια έχουν πολλές βιταμίνες, φυλλικό οξύ, είναι διαιτητικά και έχουν ελάχιστους υδατάνθρακες και μηδαμινές θερμίδες. Όσο για την βρώμη, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες  οι οποίες διατηρούν τα επίπεδα σακχάρου σταθερά, δίνει  το αίσθημα του κορεσμού και έχει λίγες θερμίδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🥙Steak & Asparagus 👉Το σπαράγγι είναι από τα πλουσιότερα τρόφιμα σε θρεπτικά συστατικά. Με την ελάχιστη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και θερμίδες, είναι διαιτητικό και θεωρείται από τις σπουδαιότερες τροφές Ειναι γεμάτα βιταμίνες, με το φυλλικό οξύ (βιταμίνη Β9), την A, τη C, την E και την Κ να βρίσκονται ανάμεσα στα θρεπτικά συστατικά του. 👉Nutrition tip (από την ομάδα διατροφολογων του @fitlab.services Πολύς κόσμος θεωρεί πως για να χάσει βάρος θα πρέπει να παραλείψει γεύματα, αλλά αυτό δεν ισχύει», . «Το να καταναλώνετε κανονικά τα γεύματα είναι σημαντικό για να κρατήσετε το μεταβολισμό σας σε λειτουργία. Ίσως είναι ακόμα καλύτερα να μοιράσετε το γεύμα σας σε μικρότερες μερίδες και να τρώτε πιο συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας Προσπαθήστε να τρώτε κάθε δύο με τρεις ώρες για να διατηρήσετε την ενέργειά σας και να αποφύγετε την πείνα».,. @fitlab.services #elenipetroulaki #fitlabbyelenipetroulaki #vaibeach

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Petroulaki 🇬🇷 (@elenipetroulaki) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ