Συγκινεί γνωστός Έλληνας σχεδιαστής: «Έχω έναν όγκο στον εγκέφαλο, λέμφωμα»

Συγκινεί γνωστός Έλληνας σχεδιαστής: «Έχω έναν όγκο στον εγκέφαλο, λέμφωμα»

Την δική του μάχη δίνει τα δύο τελευταία χρόνια.

Στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε ο Κωνσταντίνος Μελής για τον γολγοθά που περνάει τα τελευταία δυο χρόνια με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και δίνει τον δικό του αγώνα μακριά από όλους και όλα και ελπίζει και εύχεται σύντομα να επιστρέψει στο ατελιέ του.

«Έχω έναν όγκο στον εγκέφαλο, λέμφωμα. Το έχω περίπου δυο χρόνια. Έχω κάνει χημειοθεραπείες σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ακτινοβολίες στην Κύπρο. Ένα πρωί ξύπνησα και η όρασή μου ήταν προβληματική. Ο όγκος ακουμπούσε το οπτικό νεύρο γι’ αυτό δεν μπορούσα να δω. Τελικά επετεύχθη η μείωση με ακτινοβολίες. Δεν βλέπω καθόλου καλά κοντά. Έχω έλλειμμα στο οπτικό μου πεδίο. Εξαφανίστηκα από όλα. Το ατελιέ είναι κλειστό αλλά ο σκοπός μου είναι να ανοίξει δριμύτερα. Εύχομαι να έχω μια καλή ανάρρωση και επαναφορά της όρασης», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Μελής.

Συγκινεί γνωστός Έλληνας σχεδιαστής: «Έχω έναν όγκο στον εγκέφαλο, λέμφωμα»
Το δίδυμο Κωνσταντίνος Μελής-Γιάννης Λάσκος είχε δημιουργήσει ένα πολυτελές brand, το Konstantinos Melis by Laskos, γνωστό στο κοινό για την έμφαση που έδινε στον ιδιαίτερο σχεδιασμό και τα πολυτελή υφάσματα. Το μετάξι, το βαμβάκι, οι δαντέλες αποτέλεσαν τη «μαγιά» των δημιουργιών τους, καθώς και οι θηλυκές γραμμές. Ρούχα ραμμένα για βραδινές εμφανίσεις με χαρακτηριστική κομψότητα, ενώ καθιερώθηκαν και στο χώρο του νυφικού ενδύματος.

Ωστόσο, το 2016 οι δύο συνεργάτες αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους και να ακολουθήσουν μοναχικές πορείες.

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ